Voor praktijken

 Maak je praktijk nog meer zichtbaar en vindbaar voor (nieuwe) patiënten en medewerkers door je als praktijk of behandelaar aan te melden voor een samenwerking met Tandarts.nl. Iedere maand krijgt het platform ongeveer 300.000 bezoekers op zoek naar informatie over gebitsbehandelingen en/of praktijken in de regio. Met een praktijkpagina lift je mee in de zichtbaarheid voor de enorme hoeveelheid bezoekers. In principe zijn alle praktijken met een basisvermelding opgenomen in de database van Tandarts.nl. De samenwerkende praktijken hebben een representatieve praktijkpagina. Voor patiënten, nieuwe medewerkers en voor Google geldt dat hoe completer je de praktijkpagina inricht hoe meer resultaat dit zal hebben. Wil je jouw praktijk ook presenteren via Tandarts.nl dan kan je dit eenvoudig zelf realiseren.

 KLIK HIER OM JE PRAKTIJK AAN TE MELDEN

Praktijkpagina

Eenmaal ingeschreven bij Tandarts.nl, hoeft een praktijk zich niet meer te verdiepen in online zichtbaarheid. Tandarts.nl werkt heel simpel. Het enige dat je hoeft te doen is je profiel via een praktijkpagina op de website zo compleet mogelijk in te richten. Je kunt de praktijkpagina vergelijken met een eigen website binnen het platform. Door deze service collectief te faciliteren zijn de mogelijkheden legio en de kosten laag. (Tip, bekijk eens een paar praktijkpagina's van collega-praktijken voor inspiratie)

Patiënten willen graag een vooraf een goed beeld van de tandarts of specialist voor ze een keuze maken. Een eerste indruk krijgt men bij het zien en vergelijk van de praktijkpagina's op Tandarts.nl. Bij de samenwerkende praktijken zijn de mogelijkheden om de praktijk en het team op de eigen praktijkpagina te presenteren zeer uitgebreid. De informatie die je zelf kan toevoegen aan je praktijkpagina varieert van openingstijden, spoedservice, de mogelijkheid tot het maken van afspraken online etc.. Met foto's en een presentatie van het dentale team krijgt de praktijkpagina nog meer allure. 

Voordelen van een samenwerking

 De praktijk komt na inschrijving direct hoog in de zoekresultaten van Tandarts.nl in de regio van de bezoeker. Bij Tandarts.nl hoef je niet te strijden voor de hoogste positie en te betalen voor dure zoektermen. Tandarts.nl staat vaak bovenaan in Google (niet-betaalde resultaten). Bezoekers van Tandarts.nl kunnen zoeken op expertise of visie van een praktijk in de regio. Met een uitgebreide praktijkpagina  wordt je vaker gepresenteerd bij de zoekopdrachten en ook naast artikelen met het onderwerp passend bij jouw specialisme. Hoe zichtbaarder je bent, hoe meer (nieuwe) patiënten zich melden. Een potentiële nieuwe patiënt kan met één klik de praktijk bellen, een afspraak aanvragen, inschrijven of een e-mail sturen. Deze functies kan je zelf beheren. Het resultaat van je praktijkpagina kan je vinden in het dashboard. 

Diverse service en functies zijn recent ontwikkeld samen met professionele partijen om praktijken en zzp-ers te helpen in monitoring kwaliteit en verlagen van praktijkkosten. Zoals een snel en voordelig kwaliteitsonderzoek voor inzicht hoe de praktijk ervoor staat naar de geldende normen (i.p.v.een dure HKZ of ISO certificering), patiënten waarderingen (flyers gratis beschikbaar!), de verplichte 5 jaarlijkse patiëntenenquête automatisch geregeld via een koppeling met het agenda-systeem, Flexpool bij ziekte personeel, werving personeel, scholing en de vele informatie waarnaar patiënten kunnen worden verwezen in Engels en Nederlands. (10 andere talen zijn in voorbereiding)

Daarnaast maak je met een samenwerking het mede mogelijk om het platform Tandarts.nl te onderhouden en ondersteun je de maatschappelijke missie om Nederland gezonder en weerbaarder te maken door actuele informatie beschikbaar te stellen over mondhygiëne en mondgezondheid en het forum met de dagelijks duizenden bezoekers mogelijk te houden.

Presenteren en promoten

 Je werkt als tandarts of als mondhygiënist en wilt je praktijk presenteren en promoten. Dán kunnen de kosten flink oplopen. Door het collectief faciliteren via het platform zijn de kosten voor een praktijkpagina op Tandarts.nl zeer laag en behoudt je eenvoudig het beheer over je praktijkpagina. Met een samenwerking kan je gegevens op je praktijkpagina uitbreiden en inrichten zoals jij je praktijk wilt presenteren.

Marketing

 Bent je eenmaal aangesloten bij Tandarts.nl, dan wordt de marketing voor een groot deel voor jouw praktijk geregeld. Door jezelf of je praktijk in te schrijven bij Tandarts.nl blijf je onafhankelijk en kan je toch genieten van de marketingvoordelen. De welkomsttekst, foto’s, video's, behandelingen/specialisaties en de teamleden kan je zelf makkelijk toevoegen op je praktijkpagina. Met een samenwerking met Tandarts.nl kom je al snel organisch hoger in de zoekresultaten van de zoekmachines. Adverteren via Adwords is ook een optie. Hierbij kan je zelf het budget aangeven. Neem voor meer informatie contact op via de contactpagina.

Kwaliteitsschilden voor praktijken

 

Patiëntenwaarderingen

Voor het verkrijgen van nieuwe patiënten maar ook voor het behoud van huidige patiënten heeft de praktijk en behandelaar baat bij goede reviews en een uitgebreide praktijkpagina. Dat maakt je meer zichtbaar en het verhoogt de positie van de praktijk op het internet. Mensen kijken vaker op een algemene website zoals Tandarts.nl dan dat men gericht naar een individuele website zoekt. Met meerdere beoordelingen verhoog je een positieve indruk en zijn mensen eerder geneigd te kiezen voor jouw praktijk. Meer dan de helft van alle praktijken heeft inmiddels beoordelingen op de site. Elke dag komen er meer bij omdat het bezoekersaantal blijft stijgen. De patiënt laat steeds vaker graag zijn/haar stem horen. Hoe zichtbaarder je bent, des te sneller zullen mensen een beoordeling geven. Ook kan je zelf aan je patiënten vragen een review te schrijven op Tandarts.nl. Hier zijn flyers voor beschikbaar die je gratis kan aanvragen via het contactformulier.

Als specialist heb je de mogelijkheid expertise te delen, door met mensen in gesprek te gaan en vragen te beantwoorden. Een tandarts kan zich aanmelden als professional op het forum en zo vragen van patiënten beantwoorden. Een aantal tandartsen doet dat nu ook al. Naast de maatschappelijke bijdrage wordt je ook meer zichtbaar en kan men doorklikken naar je praktijkpagina. 

Tevens is er gelegenheid om kennispagina's te publiceren die je kan gebruiken om patiënten naar te verwijzen. Nieuwtjes die elke Nederlander moet weten kunnen gedeeld worden via een nieuwsbericht. Overleg met de beheerder wat de mogelijkheden zijn. 

 

KLIK HIER OM JE PRAKTIJK AAN TE MELDEN

Als praktijk krijg je maandelijks een overzichtelijk dashboard. Het dashboard geeft het aantal pageviews per praktijk en per plaats aan. Zo kan je bekijken hoe vaak de praktijk ten opzichte van andere praktijken wordt bekeken. Ook het aantal keer dat via de bel button contact is opgenomen en het aantal terugbelverzoeken worden weergeven in het dashboard.

Overzicht van klik en nieuwe patiënten

 

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN 

Voor het overzicht van de financiele bijdrage die wij vragen verwijzen wij naar de pagina over de verschillende vormen van samenwerking hier op de site. 

Tandarts.nl verstuurt alleen een nieuwsbrief voor praktijken als er relevante informatie te delen is

Betere online zichtbaarheid voor nieuwe patiënten en of medewerkers voor uw praktijk

KLIK HIER OM JE PRAKTIJK AAN TE MELDEN