Voor praktijken

 Maak uw praktijk zichtbaar voor patiënten en nieuwe patiënten door u als tandarts of als mondhygiënist in te schrijven op Tandarts.nl. Iedere maand krijgt ons platform ongeveer 400.000 bezoeken van mensen die op zoek zijn naar informatie over gebitsbehandelingen en praktijken in de regio. Nagenoeg alle praktijken staan in de database van Tandarts.nl. Staat uw praktijk nog niet ingeschreven, dan is dat eenvoudig en makkelijk zelf te doen.

KLIK HIER OM UW PRAKTIJK IN TE SCHRIJVEN

Wie zijn of haar praktijk inschrijft op Tandarts.nl, hoeft zich niet te verdiepen in een ingewikkeld systeem dat u naar behoren voor uw praktijk wilt laten werken. Tandarts.nl werkt heel simpel. Het enige dat u hoeft te doen, is uw online profiel op onze website zo compleet mogelijk maken. Wij kunnen u daarbij helpen.

Patiënten willen graag een compleet beeld van de specialist waarnaar ze op zoek zijn. Dat beeld krijgen ze te zien van praktijken die staan ingeschreven op Tandarts.nl. De informatie die u kunt delen, varieert van een weergave van de openingstijden tot uw BIG-nummer en de mogelijkheid tot het maken van afspraken online. Bezoekers van Tandarts.nl willen een compleet beeld van een praktijk en dat geven wij hen.

Wij versturen alleen als er relevante informatie te delen is een nieuwsbrief voor praktijken.

Voordelen van inschrijven

 De praktijk komt direct hoog in de zoekresultaten van Tandarts.nl te staan voor de plaats waar u bent gevestigd. Bij Tandarts.nl hoeft u niet te strijden voor de hoogste positie en te betalen voor dure zoektermen. Tandarts.nl staat vaak bovenaan in Google (niet-betaalde resultaten). De nieuwe patiënt kan de praktijk direct bellen met de mobiele telefoon of een e-mail sturen. Deze functies kunt u zelf aan- of uit zetten. Het resultaat vindt u altijd in ons Dashboard.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN 

 Heeft u een betaald account, dan kunt u gegevens verder uitbreiden. Wellicht wilt u meer in cosmetische tandheelkunde gaan doen, dan kan u hier gericht informatie over geven en patiënten hiervoor interesseren.

U werkt als tandarts of als mondhygiënist en wilt uw praktijk promoten. U onderzoekt de mogelijkheden en ziet al snel een flink kostenplaatje ontstaan. Bij Tandarts.nl houdt u de kosten laag en behoudt u eenvoudig de controle.

Marketing

 Bent u eenmaal aangesloten bij Tandarts.nl, dan wordt de marketing voor een groot deel voor u geregeld. Door uzelf in te schrijven bij Tandarts.nl, blijft u onafhankelijk en kunt u toch genieten van marketingvoordelen. Indien gewenst plaatsen wij een welkomsttekst, foto’s, behandelingen en de teamleden van de praktijk op uw pagina op Tandarts.nl. Organisch komt u in samenwerking met Tandarts.nl al snel hoger in de zoekresultaten van de zoekmachines. Adverteren via Adwords is ook een optie bij ons. Hierbij kunt u zelf het budget aangeven. Neem voor meer informatie contact met ons op via onze contactpagina.

 

 

Patiëntenwaarderingstotaal beoordeling. Review

  Patiëntenwaarderingen

Voor het winnen van nieuwe patiënten maar ook voor het behoud van huidige patiënten heeft u baat bij goede reviews en een uitgebreide praktijkpagina. Dat maakt u zichtbaar en het vergroot uw positie. Mensen kijken vaker op onze website dan op de website van de tandartspraktijk. Met meerdere beoordelingen, vergroot u uw geloofwaardigheid en zijn mensen eerder geneigd te kiezen voor uw praktijk. We hebben nu voor meer dan de helft van alle praktijken beoordelingen. Elke dag komen er meer bij omdat het bezoekersaantal blijft stijgen. Hoe zichtbaarder u bent, des te sneller zullen mensen een beoordeling geven.

Bezoekers van Tandarts.nl kunnen zoeken op expertise in de regio van hun voorkeur. Vult u dit goed in, dan komt u vaker naar voren. Hoe zichtbaarder u bent, des te meer patiënten zich bij u melden. Wie bijvoorbeeld op Tandarts.nl informatie opzoekt over implantaten, wordt gevraagd of de zoektocht zich richt op een tandarts-implantoloog in de eigen omgeving. U spreekt direct mensen aan die ergens naar op zoek zijn.

Als specialist heeft u de mogelijkheid expertise te delen, door met mensen in gesprek te gaan en vragen te beantwoorden. Een tandarts kan zich aanmelden als professional op het forum en zo vragen van patiënten beantwoorden. Een aantal tandartsen doet dat nu ook al.

 

KLIK HIER OM UW PRAKTIJK IN TE SCHRIJVEN 

Als praktijk krijgt u maandelijks een overzichtelijk dashboard. Het dashboard geeft het aantal pageviews per praktijk en per plaats aan. Zo kunt u bekijken hoe vaak uw praktijk ten opzichte van andere praktijken wordt bekeken. Ook het aantal keer dat via de bel button contact is opgenomen en het aantal terugbelverzoeken worden weergeven in het dashboard.

KLIK HIER OM UW PRAKTIJK IN TE SCHRIJVEN

 

Voor het overzicht van de financiele bijdrage die wij vragen verwijzen wij naar de pagina over de verschillende vormen van samenwerking hier op de site. 

Betere online zichtbaarheid voor nieuwe patiënten en of medewerkers voor uw praktijk

KLIK HIER OM UW PRAKTIJK IN TE SCHRIJVEN