Praktijken | Tandarts.nl

Maak uw praktijk zichtbaar voor patiënten en nieuwe patiënten door u als tandarts of als mondhygiënist in te schrijven op Tandarts.nl. Iedere maand krijgt ons platform ongeveer 400.000 bezoeken van mensen die op zoek zijn naar informatie over gebitsbehandelingen en praktijken in de regio. Nagenoeg alle praktijken staan in de database van Tandarts.nl. Staat uw praktijk nog niet ingeschreven, dan is dat eenvoudig en makkelijk zelf te doen.

KLIK HIER OM UW PRAKTIJK IN TE SCHRIJVEN

Voordelen van inschrijven

De praktijk komt direct hoog in de zoekresultaten van Tandarts.nl te staan voor de plaats waar u bent gevestigd. Bij Tandarts.nl hoeft u niet te strijden voor de hoogste positie en te betalen voor dure zoektermen. Tandarts.nl staat vaak bovenaan in Google (niet-betaalde resultaten). De nieuwe patiënt kan de praktijk direct bellen met de mobiele telefoon of een e-mail sturen. Deze functies kunt u zelf aan- of uit zetten. Het resultaat vindt u altijd in ons Dashboard.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN 

Heeft u een betaald account, dan kunt u gegevens verder uitbreiden. Wellicht wilt u meer in cosmetische tandheelkunde gaan doen, dan kan u hier gericht informatie over geven en patiënten hiervoor interesseren.

U werkt als tandarts of als mondhygiënist en wilt uw praktijk promoten. U onderzoekt de mogelijkheden en ziet al snel een flink kostenplaatje ontstaan. Bij Tandarts.nl houdt u de kosten laag en behoudt u eenvoudig de controle.

Marketing

Bent u eenmaal aangesloten bij Tandarts.nl, dan wordt de marketing voor een groot deel voor u geregeld. Door uzelf in te schrijven bij Tandarts.nl, blijft u onafhankelijk en kunt u toch genieten van  marketingvoordelen. Indien gewenst plaatsen wij een welkomsttekst, foto’s, behandelingen en de teamleden van de praktijk op uw pagina op Tandarts.nl. Organisch komt u in samenwerking met Tandarts.nl al snel hoger in de zoekresultaten van de zoekmachines. Adverteren via Adwords is ook een optie bij ons. Hierbij kunt u zelf het budget aangeven. Neem voor meer informatie contact met ons op via onze contactpagina.

KLIK HIER OM UW PRAKTIJK IN TE SCHRIJVEN