Tot en met 28 april behandelen tandartspraktijken ALLEEN spoed en pijnklachten indien u geen koorts hebt en/of verkouden bent.
De volgende praktijken zijn open voor spoed, pijnklachten en kinderen. Op afspraak kunt u terecht bij o.a.: Dental 365 in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Dordrecht. Karel Tandartsen (Rotterdam) & Mondzorg Centrum Utrecht -Tandarts Zaandam Westzijde 212. - Mondzorg Lingewijk Gorinchem -
-- Verwijzing naar nieuws bericht 25 Maart "Handreiking spoedbehandeling" --
Betere zichtbaarheid en meer patiënten voor uw praktijk | Tandarts.nl

Voordelen

 

Betere zichtbaarheid voor uw praktijk

Door middel van een samenwerking kunt u maandelijks de 300.000 unieke bezoekers van Tandarts.nl bereiken. Dit is mogelijk omdat we een autoriteit op tandheelkundig gebied zijn en we zijn de nr. 1 website voor "tandarts" op Google Search.

Online beoordelingen voor uw praktijk

Online beoordelingen spelen een belangrijke rol bij het kiezen van een tandarts. Tandarts.nl biedt daar een betrouwbaar platform voor. Volgens een enquête van Tandarts.nl, zoekt 47% van de patiënten een tandarts via internet. Een andere enquête van Tandarts.nl bevestigt dat 75% van de patiënten die verhuizen naar een andere plaats, zoeken via internet naar een andere tandarts.

Een eigen gedetailleerde webpagina

Kies een premium profiel (Zilver, Goud) en toon behandelingen, faciliteiten, locatie, openingstijden, gedetailleerde beschrijving, mooie foto’s en teamleden van uw praktijk.

Een gedetailleerd overzicht met resultaten

In uw eigen dashboard vindt u een compleet overzicht van de resultaten. Bovendien ontvangt u elke maand een e-mail met de resultaten van de vorige maand.

Kies een geschikte optie

U kunt kiezen uit verschillende opties die hierna beschreven worden (Zilver, Goud). De keus is afhankelijk van welke optie het beste is voor u!

 

Goud

Zilver

Brons

Aantal behandelkamers

Meer dan 1

1

n.v.t.

Rank

Top ranking is gegarandeerd, afhankelijk van bieding op positie

Top ranking is gegarandeerd, afhankelijk van bieding op positie

n.v.t.

Belangrijkste voordeel

Uw telefoonnummer is zichtbaar op uw profiel + bel button + bel mij terug button

Uw telefoonnummer is zichtbaar op uw profiel + bel button

Vermelding op Tandarts.nl

Variabele kosten

€ 7,50 per keer (bel mij terug button) en/of € 2,50 per keer (bel button)

€ 2,50 per keer (bel button)

gratis

Vaste kosten

€ 100,- per zes maanden

€ 50,- per zes maanden

gratis

Gedetailleerd profiel

-

Beoordelingen

Toegang tot dashboard met statistieken

-

Mogelijkheid tot maximale kosten per maand in te stellen

-

E-mail alerts bedrag besteed

-

Maandelijkse e-mails met resultaten

-

 

Meld u aan voor Goud

Meld u aan voor Zilver

Meld u gratis aan

Een paar tandartspraktijken met een premium profiel

   

Veel gestelde vragen

 

Wij zijn flexibel en houden niet van wurgcontracten. Een praktijk kan elke maand opzeggen door een e-mail te sturen naar [email protected] Het account zal dan aan het begin van de maand worden beëindigd en dan zal ook worden afgerekend.

Dat is niet mogelijk. Het is gebleken dat de fluctuaties niet groot zijn, maar als extra zekerheid kunt u een maximum bedrag per maand opgeven. Indien dat bedrag overschreden wordt verdwijnt de bel button en/of de bel mij terug button tot het begin van de volgende maand. U kunt ook een email-alert instellen voor een bepaald bedrag per maand.

Dit hangt af van uw situatie. Het voordeel van de bel button is dat de praktijk direct kan worden gebeld. Het voordeel van de bel mij terug button is dat de praktijk zelf kan terugbellen. Het voordeel van de bel button is dat  het telefoonnummer van de praktijk worden getoond.

Patiënten kunnen hun naam, e-mail adres en telefoonnummer doorgeven aan Tandarts.nl. Wij sturen dan direct een e-mail naar de praktijk met de gegevens van de persoon die zich heeft aangemeld. U kunt hen dan terugbellen.

Bij de bel button wordt het aantal keer dat de praktijk wordt gebeld via de bel button van Tandarts.nl opgeteld. Bij de bel mij terug button wordt het aantal keer dat de patiënt zijn/haar naam, e-mail adres en telefoonnummer aan Tandarts.nl doorgeven opgeteld.

Bij de start van de samenwerking dient € 50 of € 100 ex BTW te worden betaald voor de eerste zes maanden. Vervolgens wordt er tweemaal per jaar gefactureerd, aan het begin en halverwege het jaar. De vaste en variabele kosten zullen via een automatische machtiging worden geïncasseerd.

Onderscheid u van andere praktijken!