Betere zichtbaarheid en meer patiënten voor uw praktijk | Tandarts.nl

Betere zichtbaarheid en meer patiënten voor uw praktijk

Voordelen

 

 

 

Betere zichtbaarheid voor uw praktijk

Door middel van een premium profiel kunt u maandelijks de 300.000 unieke bezoekers van Tandarts.nl bereiken. Dit is mogelijk omdat we een autoriteit op tandheelkundig gebied zijn en we zijn de nr. 1 website voor "tandarts" op Google Search.

Online beoordelingen voor uw praktijk

Online beoordelingen spelen een belangrijke rol bij het kiezen van een tandarts. Tandarts.nl biedt daar een betrouwbaar platform voor. Volgens een enquête van Tandarts.nl, zoekt 47% van de patiënten een tandarts via internet. Een andere enquête van Tandarts.nl bevestigt dat 75% van de patiënten die verhuizen naar een andere plaats, zoeken via internet naar een andere tandarts.

Een eigen gedetailleerde webpagina

Maak uw eigen premium profiel met behandelingen, faciliteiten, locatie, openingstijden, gedetailleerde beschrijving, mooie foto’s en teamleden.

Een gedetailleerd overzicht met resultaten

In uw eigen dashboard vindt u een compleet overzicht van de resultaten. Bovendien ontvangt u elke maand een e-mail met de resultaten van de vorige maand.

Kies een geschikte optie

U kunt per klik betalen of per aanmelding van een patiënt. De keus is afhankelijk van welke optie het beste is voor u!

 

Betalen per aanmelding

Betalen per klik

Succespercentage*

Tenminste 50% van de aanmeldingen wordt een patiënt in de stoel

Tenminste 3% van de klikken wordt een patiënt in de stoel

Rank

Top ranking is gegarandeerd

Top ranking is niet gegarandeerd

Belangrijkste voordeel

No cure no pay

Uw telefoonnummer en de website is zichtbaar op uw profiel

Kosten

€ 15 per aanmelding

Minimaal € 0,30 per klik

Startgeld

€ 25 - prepaid bedrag

€ 25 - prepaid bedrag

Gedetailleerd profiel

Beoordelingen

Toegang tot dashboard met statistieken

Mogelijkheid tot maximale kosten per maand in te stellen

E-mail alerts bedrag besteed

Maandelijkse e-mails met resultaten

* Volgens de gegevens van de Kliniek voor Tandheelkunde (Utrecht) en enquêtes van Tandarts.nl

Maak een premium profiel aan

Maak een premium profiel aan

Een paar tandartspraktijken met een premium profiel

   

Veel gestelde vragen

 

Wij zijn flexibel en houden niet van wurgcontracten. Een tandartspraktijk kan elke maand opzeggen door een e-mail te sturen naar info@tandarts.nl. Het account zal dan aan het begin van de maand worden beëindigd en dan zal ook worden afgerekend.

Dat is niet mogelijk. Het is gebleken dat de fluctuaties niet groot zijn, maar als extra zekerheid kunt u een maximum bedrag per maand opgeven. Indien dat bedrag overschreden wordt verdwijnt de profielpagina tot het begin van de volgende maand. U kunt ook een email-alert instellen voor een bepaald bedrag per maand.

Dit hangt af van uw situatie. Het voordeel van betalen per aanmelding is dat u alleen betaalt voor de gegevens van personen die graag een afspraak willen. Het voordeel van betalen per klik is dat uw telefoonnummer en website worden getoond.

Patiënten kunnen hun naam, e-mail adres en telefoonnummer doorgeven aan Tandarts.nl. Wij sturen dan direct een e-mail naar de praktijk met de gegevens van de persoon die zich heeft aangemeld.

De klikken worden vastgesteld door het aantal maal dat de profielpagina van uw praktijk wordt geopend bij elkaar op te tellen.

Bij de start van de samenwerking wordt € 25 ex BTW gefactureerd. Vervolgens wordt er tweemaal per jaar gefactureerd, aan het begin en halverwege het jaar. Het bedrag zal via een automatische machtiging worden geïncasseerd.  

Onderscheid u van andere praktijken!