Vraag declaratie preventie assistente

Author:
Sanne1976
Posted:
do, 04/04/2024 - 13:23
Goedemiddag,

Bij mijn tandarts is het zo dat ik bij mijn tandarts betaal voor een periodieke controle en bij de mondhygieniste of preventieassistente voor reiniging.

Nu is het bij de tandarts van mijn man zo dat hij bij de PA komt. Zij reinigt en roept de tandarts als er iets opvalt. Dat is eigenlijk nooit, mijn man heeft geen gaatjes etc. Hij krijgt een nota voor gebitsreiniging én voor de periodieke controle.

Dit lijkt mij niet helemaal fair? Het geeft het gevoel dat het niet uit maakt wie de controle doet en ik kan mij niet voorstellen dat er geen verschil zit tussen een PA en een tandarts.....
Tandarts_Richa…

Ik kan mij ook niet voorstellen dat er geen verschil is tussen PA en tandarts. Er is nu geen verschil in tarief voor PA, PPA die voor de tandarts werkt. Er is een tarief die door de tandarts gedeclareerd wordt. Het is denk ik niet te doen om voor alle verschillende personeelsleden een ander tarief te hebben. Dat zou nog verwarrender zijn. De kosten v gebruik behandelkamer blijft hetzelfde ongeacht wie erin werkt. De bank berekent dezelfde rente etc.
do, 04/04/2024 - 23:40 Permalink
Sanne1976

Dank voor uw reactie.

Lijkt het u ook niet eerlijker te declareren zoals mijn tandarts doet?

Dus reinigingskosten per 5 minuten bij de PA en periodieke controle bij de tandarts?
Of is het gebruikelijk dat een PA de periodieke controle doet?
di, 04/09/2024 - 13:25 Permalink