Brug uit mond gevallen

Author:
debbievrij
Posted:
za, 03/09/2024 - 19:22
Vandaag is helaas mijn nachtmerrie waarheid geworden. Ik heb 1 nep hoektand die met 2 pijlers is vastgezet. Deze zat al los en ben meerdere keren bij de tandarts geweest, maar ze zei dat deze nog vast genoeg zat.

Nu bekeek ik net mijn nep hoektand met pijlers en nu lijkt het of er aan beide kanten van de pijlers een stukje af is en het lijkt erop dat aan een kant nog een stukje van de pijler vast zit aan mijn voortand.

Zou dit nog vast te zetten zijn door de tandarts? Ik zit nu met een gat in mijn mond, waar ik mij vreselijk voor schaam en niet eens meer de deur uit durf.
Attach
Tandarts_Richa…

Dit lijkt een etsbrug. Een etsbrug is een semi temporaire oplossing, m a w niet langdurig. Kan het pas beter beoordelen als u ook een foto plaatst v de stompen waar dit aan vast zat. Nu denk ik niet dat het weer vastgezet kan worden, maar eerst de foto om dat definitief te beoordelen. Maar wellicht kan een nieuw brug op de stompen vast gezet worden. Een nood brug tot de def brg klaar is.
za, 03/09/2024 - 22:41 Permalink
Tandarts_Richa…

Misschien toch een nieuw etsbrg. Deze zal niet meer kunnen. Of een echte brg maar nadeel daarvan is dat meer v d tanden afgeslepen moet worden. Foto is zeer wazig. Zijn de pijlers verder gaaf dan waarom niet een kroon op implantaat.
zo, 03/10/2024 - 13:39 Permalink
debbievrij

Dat kan ik nu niet betalen een implantaat op kroon, maar ik wil ook niet met een gat in mijn mond blijven zitten. Ik had gehoopt dat ze deze etsbrug misschien nog terug konden plaatsen. Kan dit niet meer, omdat de vleugeltjes niet meer helemaal goed zijn?

Maar ik begrijp uit uw bericht dat dit niet meer kan. Zou dit ook niet voor even kunnen? Anders zit ik met een gat, waar ik mij vreselijk voor schaam.

Sorry voor de vele vragen en dank voor uw snelle reacties
zo, 03/10/2024 - 14:02 Permalink