Kaakproblemen door zenuwbehandeling

Author:
Karnik23
Posted:
vr, 04/29/2016 - 13:01
Hallo ik heb door een zenuwbehandeling van tandarts **** verwijderd door beheer, er mogen geen namen genoemd worden hier ****(gevlucht naar Portugal) kaakproblemen gekregen in de kaakholte. Er zitten daar metaaldeeltjes amalgaam en palladium. Wie weet een integere kaakchirurg/kno arts te vinden. Ben ook al in Zwolle geweest bij kno-arts **** (nu werkzaam in***) geweest maar dat mens werd ineens ontzettend boos en kwaad, begon te vloeken en te schelden. Rende heen en weer door de spreekkamer. Begon met bekertjes en van alles te gooien en zei dat ik nooit beter zou worden van een dergelijke operatie omdat artsen elkaars fouten dekken en niet herstellen. Ze weigerde mijn kaakholte te inspecteren en te opereren. Ze was helemaal over de toeren. De tuchtrechter in Zwolle gaf haar ook nog gelijk. Ik moest ook nog betalen voor dat consult. Dat is toch niet normaal.
Wie weet de oplossing voor dit probleem wat een ieder kan gebeuren bij een zenuwbehandeling van de tandarts.
Grappa

En heel vreemd verhaal waar ik niets mee kan. Om amalgaam in een bijholte te krijgen moet je wel heel erg vreemde behandelingen doen. Paladium dat alleen in sommige legeringen voorkomt is al helemaal een vreemd verhaal. Als de tuchtrechter al heeft gesproken kan ik beter maar zwijgen. Zoek je publiek elders zou ik je adviseren.
za, 04/30/2016 - 12:23 Permalink
Karnik23

Nou helemaal geen vreemd verhaal. Het gebeurd regelmatig dat er bij een zenuwbehandeling metaaldeeltjes in de kaak- of kaakholte terecht komen, het is zelfs te zien op de opg. Waarom vermelden tandartsen dit niet in het dossier en wordt dat niet weggehaald? Tuchtcolleges kennen we, daar krijgt vrijwel niemand gelijk, terwijl je wel gelijk hebt. Dat noemen ze gezondheidszorg. Het is gewoon fraude en bedrog.
ma, 05/09/2016 - 00:42 Permalink
Lieneke

Als antwoord op door Grappa

Karnik, begrijp ik goed dat je vooral medeleven zoekt hier ipv een antwoord op je laatste vraag? Dat je graag de tandarts aan de schandpaal ziet? Wij kunnen hier echt niet zien of weten wat ik daadwerkelijk is gebeurd en daar kunnen we dus ook geen uitspraken over doen. Amalgaantatoes (als dat is wat je hebt) komen wel veelvuldig voor en is onschuldig.
ma, 05/09/2016 - 09:54 Permalink
Karnik23

Als antwoord op door Lieneke

Nou Lieneke en anderen, ik denk dat je de begintekst nog maar eens goed moet doorlezen want die antwoorden slaan helemaal nergens op.
De tandarts heeft naar de kaakholte geboord, dat kunnen we bewijzen, we kunnen ook bewijzen dat de kno-artsen in nederland weigeren de zaak te herstellen.
Amalgaantatoes wat is dat nu weer, eerder was het een voedingskanaaltje, ook zo'n verzinsel van een kaakchirurg. Op medeleven zitten wij niet te wachten, wij willen actie. We zitten op dit forum om patiënten te informeren en een discussie op te starten over het gevaar van zenuwbehandelingen vooral als daarbij sprake is van palladium en amalgaam, en hoe we dit moeten oplossen, want tot nu toe kan dit niet in nederland. Daar willen we wat aan gaan doen. We hebben bewijzen dat de tandarts en kaakchirurg(die de fout van de tandarts heeft gezien) de fout niet in status hebben vermeld, waarom worden die niet in de statussen vermeld, waarom wordt de patiënt niet geïnformeerd, waarom wordt dit niet hersteld, waarom worden huisarts, tandarts, kaakchirurgen, kno-artsen en mondhygiënistes boos en agressief als je daar over begint? Waarom doen zij zo moeilijk en asociaal en gaan liegen, bedriegen en frauderen? Waar moet de patiënt naar toe voor een hersteloperatie, zonder bedreigd en geintimideerd te worden?
Geef daar nu eens een echt fatsoenlijk en professioneel antwoord op..
di, 05/10/2016 - 23:43 Permalink
Karnik23

Als antwoord op door Grappa

Ja , typische antwoorden vanuit de medische hoek.
Maar er is wel bewijs geleverd dat wortelkanaalbehandelingen gevaarlijk zijn. Zeker als die bij een tandarts gebeurd.
En als het fout gaat, dat gebeurd in 75% van de gevallen, wordt die fout niet hersteld en vermeld in de status.
En ook de kno-arts moet u voor oppassen, die laat de fouten van zijn collega mooi zitten.
Hoort zegt het voort op Facebook.
Dus wees op uw hoede bij de tandarts en kno-arts!
do, 05/12/2016 - 13:13 Permalink
Beugeldraagster

Als antwoord op door Karnik23

Ik zeg wat anders voort.... 3 x een wortelkanaalbehandeling gehad, 3 x bij de tandarts en 3 x heel blij dat ik zo goed geholpen ben. 100% goed gebeurd en dat percentage is net zo onzinnig om te noemen als te roepen dat het in 75% van de gevallen fout gaat. Wees op uw hoede bij de tandarts en kno-arts? Ben blij dat we in een land leven waar kwalitatief goede zorg beschikbaar is!
za, 05/14/2016 - 20:05 Permalink
Lieneke

Als antwoord op door Beugeldraagster

Discussies over amalgaam zijn hier verboden. Waarom? Omdat we daar hier toch niet over uit komen. Wij reageren vanuit evidence based en de amalgaam-discussie komt vanuit de alternatieve hoek, daar hebben wij niks mee. Dit is niet de plaats om voor zoiets op te komen. Ik verwijs je daarvoor naar de IGZ (inspectie). Uit ervaring weet ik dat het onwijs lang duurt voordat je daar doordringt...Zelf ben ik bezig met een zaak die nu al 2 jaar duurt terwijl het gewoon zwart-op-wit staat, heel simpel. Dus hiermee beëindig ik dit topic. Bij herhaling zal ik de webmaster mailen om u te verwijderen.
zo, 05/15/2016 - 13:09 Permalink
Karnik23

Als antwoord op door Grappa

Nog meer interessante websites waar niet wordt gecensureerd:
http://www.gumor.com/palladium/index.htm
http://www.amalgaam.be/forum/
Walgelijk dat tandartsen liegen, bedriegen, misleiden en frauderen over de metaalproblematiek in de kaakholte.
Ik durf te wedden dat de tandartsen deze trucs niet doen bij vips, koning, politici en hun eigen vriendjes en familie.
Wantrouw de tandarts, moeders en vaders denk om uw kinderen, het is niet pluis bij de huisartsen, tandartsen en artsen in ziekenhuizen.
ma, 05/16/2016 - 16:21 Permalink
joosje

Als antwoord op door Beugeldraagster

Nog een reactie...
Ik ben zeer tevreden met mijn (braziliaanse) tandarts,israelische implantoloog,slowaakse endodontoloog
en nederlandse huisarts. Ik zou niet anders wense!!,Tot nu toe zijn alle behandelingen, en dat zijn er veel,
naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Vv.als deskundige mis ik je wel in dit forum...
Gelukkig zijn Ortho en Grappa en niet te vergeten Lieneke nog wel aan wezig.

Ik heb gezegd....

Joosje
ma, 05/16/2016 - 17:11 Permalink
Karnik23

Als antwoord op door Beugeldraagster

Schamen, u en de tandartsen moeten zich juist schamen. Door de machtspositie van de huidige huisartsen, tandartsen, kaakchirurgen en kno-artsen worden slachtoffers van medische fouten, bewezen, gediscrimineerd. En alle artsen werken hieraan mee. Als u het niet geloofd wil ik het wel eens demonstreren. De kranten en andere media staan vol voorbeelden dus het niet zomaar een incident hoor en de klachtenregelingen zijn doorgestoken kaart zoals ruim bekend. Dit noemt men 'Gezondheidszorg in Nederland' maar het is gewoon list en bedrog.
ma, 05/16/2016 - 17:30 Permalink