vage drukplaats na rebasing

Author:
Hantand
Posted:
za, 03/30/2024 - 12:53
Na rebasing een pijnlijke druk door mijn bovenprothese , het is niet een enkel plekje ,het is meer een gebied , maar best wel pijnlijk . De tandprotheticus zegt dat het ook psychisch is , Onderhand ben ik wel wanhopig want ik voel me ontiegelijk bezwaard om hem weer te bellen over mijn pijnklacht .
Tandarts_Richa…

U moet zich voorstellen dat u een maat kleiner schoenen aangemeten krijgt. Dat kan blaren geven. Dat gebeurt ook als wij rebasen. Er ontstaan drukpunten/blaren. Dat slijpen wij weg. Niet te veel anders wordt uw prothese te los. Soms zien wij de client niet, soms wel 20 keer. Het hoort er helaas bij. U moet zich niet bezwaard voelen. Ik zal nooit denken "wat een zeurpiet" helaas het hoort erbij. Hoe goed wij uw prothese ook maken. Psychisch???? neen. Het doet echt zeer en wordt alleen maar erger als wij er niets aan doen.
za, 03/30/2024 - 16:06 Permalink
Tandarts_Richa…

Dat moet diegene die een prothese maakt ook kunnen zien ondanks dat er geen blaar te zien is. Als u mij aanwijst waar ongeveer dan vind ik het. Het is niet gelijk weg want moet eerst genezen maar u krijgt wel de verlichting.
zo, 03/31/2024 - 23:47 Permalink