tom tandheelkunde • mondzorg

Langeweide 168, 1507NH Zaandam
Neemt geen patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
5.0
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:30 - 17:00
 • arrow dinsdag
  8:30 - 17:00
 • arrow woensdag
  8:30 - 17:00
 • arrow donderdag
  8:30 - 17:00
 • arrow vrijdag
  8:30 - 12:00
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne

Team

Deze praktijk heeft nog geen teaminformatie geladen!

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
0.0
0 waarderingen
5.0
10 waarderingen
0.0
0 waarderingen
Michel Talakua 08 Nov 2021 - 13:07

Wij waren als gezin op zoek naar een kleinschalige tandartspraktijk waarbij je echt het gevoel hebt van een persoonlijke benadering en een tandarts met “ vlieguren”. tom tandheelkunde-mondzorg maakt dit helemaal waar! Vriendelijke en attente assistentes en wij ervaren de behandelingen die Tom uitvoert als zeer prettig. Hij legt alles rustig en duidelijk uit. Hij stelt je op je gemak en ook onze kinderen ervaren dit zo. Onlangs heeft Tom bij mij een hele oude amalgaamvulling vervangen met een perfect resultaat! Tom is een tandarts die zijn vak verstaat met persoonlijke aandacht!

waardering
Reactie van/namens: tom tandheelkunde • mondzorg

Bedankt voor de mooie review Michel!

Aaf Zantinga 14 Okt 2021 - 12:13

Ik ben door het verleden en door vele tandartsen onwijs bang geworden voor de tandarts !! Ik vertrouwde niet één en ga liever noooooit meer naar de tandarts Totdat .......ik afgelopen maandag naar Tom ben geweest Intake gehad en dat voelde best ok Vandaag heeft die mijn afgebroken kies hersteld Tom legt alles goed uit en gaat rustig aan de slag .Hij stelt je echt op je gemak !!! Ik ben er zeker nog niet , maar heb alle vertrouwen dat de rest ook goed komt ... de assistentes zijn ook super lief voor je !! Dus heb je angst , ga naar Tom dan komt het helemaal goed !! Heel blij dat ik deze keus heb gemaakt en mijn kies is prachtig 😍😍

waardering
Reactie van/namens: tom tandheelkunde • mondzorg

Dank je wel voor deze review Aaf! 🤩

Bertje Vis privé 01 Sep 2021 - 14:32

Voor alle mensen met een bepaalde angst voor de tandarts, voor alle mensen die flink wat werk moeten laten verrichten aan hun gebit en voor alle mensen die op zoek zijn naar een professionele, empathische, vriendelijke en communicatief vaardige tandarts: stop met zoeken en bel Tom Tandheelkunde. Ik spreek uit ervaring. Mijn gebit was er slecht aan toe en jarenlang heb ik opgezien tegen de behandelingen die eraan zaten te komen. Uiteindelijk toch de stoute schoenen aangetrokken. Na de intake en nu drie behandelingen later kan ik zeggen dat Tom prachtig werk heeft afgeleverd en mij alle keren volledig op mijn gemak heeft gesteld. Niet onbelangrijk: ook de assistentes zijn vriendelijk en professioneel.

waardering
Reactie van/namens: tom tandheelkunde • mondzorg

Dank je wel! 🤩

Yvonne Koedooder 03 Jun 2021 - 15:47

Wat heeft Tom ongelooflijk mooi werk verricht. Gebit compleet opgeknapt. Zo zo blij mee een TOP Tandarts

waardering
Reactie van/namens: tom tandheelkunde • mondzorg

Dank je wel Yvonne!

Jurre Bosman 17 Nov 2020 - 16:39

We kwamen na enkele vervelende ervaringen bij andere tandartsen met onze kinderen bij Tom terecht en sindsdien is het geen probleem meer om naar de halfjaarlijkse controle te gaan. Tom is heel geduldig en houdt rekening met de gevoelens en wensen van kinderen. Dankjewel Tom!

Josien Van Putten 10 Nov 2020 - 14:49

Fijnste tandarts van heel Nederland! Met een kind met een stevige angst en een vader die er ook wat van kan, eindelijk een tandarts gevonden die op hele rustige, weloverwogen, duidelijke manier communiceert. Duidelijk, zonder poespas. Tom wordt door ons allemaal als heel prettig ervaren. Daar hebben wij heel graag 45 minuten enkele reistijd voor over. Tom werkt héél rustig en secuur. Wij gaan nooit meer weg.

Marjanne Buijs 20 Okt 2020 - 10:53

Fijne tandarts. Voor het eerst geen nabehandeling ( alsnog wortelkanaal beh en pijnklachten) na het maken van een kroon. Duidelijk overleg over procedure, mogelijkheden en vergoedingsruimte bij de verzekering

Benthe De boer 15 Jun 2019 - 11:24

Deze Google-recensie is zonder tekst

Sanne Brandsma 10 Jan 2019 - 18:51

Deze Google-recensie is zonder tekst

Jeroen De Vries 03 Nov 2017 - 22:47

Hugo bedankt voor het herstellen van mijn brug en kies. Vakmanschap!