Kindertandarts Lelystad

De Veste 10 14, 8231JA Lelystad
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
3.5
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

ster
Informatie

Specialisaties

  • Kindertandheelkunde

Team

tandarts
0.0
S.C. Luteijn
Tandarts

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
0.0
0 waarderingen
3.5
8 waarderingen
0.0
0 waarderingen
Alexandra Hompe 12 Okt 2021 - 06:50

Ze sturen mijn kind eerst naar een tandarts in de bilt, voor narcose behandeling. De nacontrole zou door deze tandarts gebeuren, 2x gebeld maar ze zeggen dat ze de papieren niet hebben, uiteraard ook de tandarts in de bilt nagevraagd en de papieren zijn uiteraard allang verzonden, inmiddels heeft mijn zoon nog steeds geen nacontrole gekregen en ik ben een half jaar verder ze zouden bellen als de papieren binnen zijn................... slecht dus

Digital Basil 21 Jul 2021 - 13:05

Hele lieve medewerkers. Ze zijn geduldig met de kinderen en nemen de tijd. Er wordt via email en sms een reminder gestuurd voor je afspraak/controle. Kortom, super tevreden.

C Paauwe 18 Mei 2021 - 11:52

Fijne en goede tandarts, geduldig en fijn voor de kids. Assistentes eveneens een dikke 10.

Siar A 09 Feb 2021 - 09:37

STOPPEN MET DİSCRİMİNATİE ,

Jordi 25 Nov 2020 - 09:07

Zeer prettige tandartspraktijk voor kinderen!

Sevinc Alp 12 Nov 2020 - 09:39

STOPPEN MET DİSCRİMİNATİE!!!Toen ik in mei belde heb ik netjes aangegeven dat mijn kind astma heeft en wou graag mijn afspraken laten vervallen. En het eind van september heb ik facturen ontvangen omdat mijn kinderen niet naar afspraken geweest zijn. Maar dat stond niet op de factuur daarom dacht ik de kosten van laatste behandelingen niet vergoed zijn. Toen ik ze belde zeiden ze dat de facturen van afspraken waren. Ik ben naturlijk niet mee eens maar dat willen ze niet begrijpen. Eerst probeerde ik netjes uit te leggen aan de telefoon maar de eigeaar van het praktijk die bij de ballie staat probeerde me weg te jagen. Ik ben naar de praktijk geweest met mijn mondkapje en wachtte af totdat de clienten klaar waren. En ık heb gezegd dat ik geholpen wou worden maar ik ben echt gediscrimineerd! Ze zegt dat ik de behandeling afspraken wou annuleren niet van controle afspraken. Dit is niet waar! Voor alle twee afspraken moet je naar praktijk gaan maar ik wou dat niet daardoor heb ik gezegd dat alle afspraken laten vervallen. Ze hebben twee verschillende rekeningen gestuurd zonder uitleg. Ze hebben echt geen herinering bericht gestuurd voor afspraken. Maar volgens haar heeft zij gelijk. Ik ben toch buitenlander! Ik wilde ook graag geholpen worden als een Nederlander volgens de grond wet 1 “GELİJKE BEHANDELİNG EN DİSCRİMİNATİEVERBOD.”

Shirley van den Kerkhof 14 Sep 2020 - 14:06

Prettige tandarts voor kinderen. Rustig en vol uitleg. Na het bezoek krijgen ze wat leuks uit de trekautomaat en dat maakt het natuurlijk nog leuker om te gaan.

waardering
Reactie van/namens: Kindertandarts Lelystad

Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn! Ons hele team staat altijd voor jullie klaar, tot de volgende keer!

M W 11 Dec 2019 - 11:49

Deze Google-recensie is zonder tekst