Tandheelkundig Centrum Boschdijk | Uw tandarts in Eindhoven

Boschdijk 391, 5621JB Eindhoven
Neemt patiënten aan
Tandarts
4.0
Google
2.9
Zorgkaart
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 17:00
 • arrow dinsdag
  8:00 - 17:00
 • arrow woensdag
  8:00 - 17:00
 • arrow donderdag
  8:00 - 17:00
 • arrow vrijdag
  8:00 - 17:00
 • arrow zaterdag
  :0 - :0

Wij zijn een kleinschalige praktijk met meerdere zorg - professionals. Onze visie is het leveren van verantwoorde zorg volgens de meest recente wetenschappelijke standaard, doelmatig en prijsbewust. Ons team is gedreven en werkt in nauw overleg met Universiteiten en Hogescholen.

Wij zijn gespecialiseerd in mondzorgkunde, (verwijs) algemene tandheelkunde, kindertandheelkunde, jeugdtandverzorging en de begeleiding van angstige patienten. Hiervoor zijn zowel tandartsen werkzaam in de praktijk, als mondhygiënisten.

Wij werken voor alle zorgverzekeraars.

Op dit moment kunnen wij tijdelijk beperkt patienten aan nemen door de vestiging van een nieuwe collega tandarts binnen onze tandartspraktijk in Eindhoven. In een eerste consult leggen we U graag uit wat we voor U kunnen betekenen.

 

 

 

 

ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Protheses-kunstgebit
 • Tanden bleken
 • Orthodontie
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Kaakgewrichtsklachten / gnathologie
 • Lachgas sedatie mogelijk
 • Hypnose
 • Gehandicapte patiënten
 • Snurk specialist

Team

tandarts
0.0
H.A.J.M. van Heel
Mondhygiënist
tandarts
0.0
S.H. Ong
Tandarts
BIG nummer: 59915588002

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Vroege afspraak mogelijk
 • Avond behandeling mogelijk
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Afspraken in weekend mogelijk
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
 • Lasertherapie
 • Cone beam CT-scan (3D) aanwezig
4.0
1 waarderingen
2.9
35 waarderingen
0.0
0 waarderingen
waardering icon
Monique 07 Dec 2016 - 08:42
Ik heb 2 jaar bij deze tandarts gelopen, maar ik ben niet tevreden over zijn doen en laten. Hij komt heel nerveus over. Als ik ze mail dan mailen ze niet terug, moet steeds achteraan gaan. Daarom besloten om na 2 jaar van tandarts te wisselen.
Duidelijke uitleg
4
Behandeltijd
8
Is deskundig
3
Aanbeveling
1
4.0
Frans Pulles 12 Mei 2022 - 13:55

Deze Google-recensie is zonder tekst

Joanna Gładysz 01 Apr 2022 - 22:17

Al om 9 uur in de ochtend 30 minuten vertraging zonder enige berichtgeving. Alles gehaast met minimale uitleg. En daarna blijkt dat tijdens de IPR behandeling (als voorbereiding voor de onzichtbare beugels van PlusDental) is te veel geslepen! Nu zit ik met ruimte tussen mijn tanden dat moet waarschijnlijk behandeld worden met composiet! Blijf weg van deze tandarts!

Eveliene Slegers 08 Dec 2021 - 21:51

Helaas pas de reviews gaan lezen na een bezoek aan deze praktijk. Ik had een klein gaatje(als ik ze moet geloven) dat gevuld moest worden. Vervolgens begonnen ze een hele wortelkanaalbehandeling zonder ook maar iets met mij te overleggen! Ging me even ruim €700 euro kosten, wat ook belachelijk duur is. Ze wilden me 2 maanden met een noodvulling laten lopen en toen ik op een nette manier vroeg of ze eerder voor mij plek konden maken, kreeg ik een enorm grote mond van de assistente simone, met de boodschap dat ik maar naar een andere tandarts moet gaan. Nou daar zit ik dan met mijn noodvulling en pijn! Het kan ze niks interesseren als hun portemonnee maar gevuld is!

Henry van der Heijden 30 Jul 2021 - 17:43

Hele goede tandarts. Ik herken me totaal niet in de geplaatste (negatieve) reviews. Beetje suggestieve / ongegronde reacties van al die mensen. Ik kan het weten want ik kom daar al vanaf mijn kindertijd. Inmiddels 59 jaar later kan ik melden dat Theo betrouwbaar en zeer kundig is. Ik zou geen andere tandarts willen.

Be Oordeling 08 Jul 2021 - 18:01

Oh jee, ik dacht dat dit niet meer zou bestaan, maar dit voldoet echt aan alle geldwolf clichées: Veel te dikke Mercedes voor de deur, ongeinteresseerde behandeling door de "plastic fantastic" assistente en de narcistische tandarts...onvriendelijke gehaaste houding in het algemeen die gericht lijkt op zo snel mogelijk zo veel mogelijk geld te verdienen...het had allemaal iets enorm fouts en schaamteloos...Ik had de andere reviews gelezen dus ik was enigszins voorbereid, maar ik vond het alsnog een akelige ervaring....brrrr....nooit meer.

Pascal Kastrop 26 Jun 2021 - 20:19

Toen ik bij deze tandarts zat had ik opeens ieder half jaar meerdere gaatjes, moesten er telkens foto's gemaakt worden en was ik ieder half jaar honderden euro's kwijt. Nu overgestapt naar een andere tandarts, en opeens heb ik een goed gebit zonder gaatjes!!

نزار الاطرش 04 Jun 2021 - 13:29

Hij is een frauduleuze tandarts. Toen we er waren, hadden we nergens last van. De dokter vond wat gaatjes en behandelde de therapeut, en sindsdien kregen we gingivitis, tumoren en uiteindelijk een rot in de kies, hoe komt dat, ik weet het niet. Na al het leed en het betalen van extra kosten boven de verzekering, moesten we van tandarts wisselen, die de rol op zich nam van het trekken van de kiezen omdat er geen hoop meer op is.Ik schrijf nu de opmerking na verschillende pogingen om met de verantwoordelijke arts te communiceren en een passende oplossing te vinden voor beide partijen, die op hun beurt niet elke keer reageerden als hij een uitweg vond, of hij heeft het druk of hij moet overleggen met zijn collega's en op deze manier. Kortom, ik zou het helemaal niet aanraden. Hij is een bedrieger.

Manuel Agudo Campanario 30 Mei 2021 - 13:18

(Vertaald door Google) Het personeel is aardig en spreekt probleemloos Engels. Ze doen je echter onnodige dingen aan zodat ze meer kunnen factureren. Ik heb 2 vullingen laten doen en 1 oude vulling laten repareren. Blijkbaar was een vulling en de reparatie in 2 minuten gedaan. Een paar maanden geleden waren mijn tanden en vullingen perfect volgens een andere tandarts ... en ik zorg wel voor mijn gebitshygiëne. Zelfde verhaal met mijn vriendin. Ik vind het niet erg om voor mijn tandheelkundige zorg te betalen, maar niet voor onnodige, verzonnen problemen ... (Origineel) The staff are nice and can speak English without problem. However, they do unnecessary things to you so that they can bill more. I had 2 fillings done and 1 old filling repaired. Apparently one filling and the repair were done in 2 minutes. A few months ago my teeth and fillings were perfect according to another dentist... and I do take care of my teeth higiene. Same story with my girlfriend. I do not mind paying for my dental care, but not for unnecessary, made-up problems...

Salim Boulouad 19 Apr 2021 - 20:34

Waardeloos praktijk, ze verzinnen van alles, als ze er maar geld aan kunnen verdienen, kunnen ze dat niet dan zal de arrogantie naar voren komen en hebben ze even geen tijd meer. Mij zullen jullie daar nooit meer zien in ieder geval. Ps Maak het daar ook beetje schoon.

B. Belle 19 Mrt 2021 - 16:01

Fijne kundige tandarts en team. Ik kom hier meer dan 30 jaar en ben nog steeds tevreden.

Corado Heldoorn 21 Jan 2021 - 23:09

Altijd goed. Ik kom hier al elk half jaar van kleins af aan. Zelfs 3 verhuizingen meegemaakt met Wijnen. Nette zaak, goed personeel. Aanrader!

Piotr Szczesniak 08 Dec 2020 - 09:32

Deze Google-recensie is zonder tekst

Nudzerie 31 Okt 2020 - 00:26

Ik had de hele tijd het gevoel dat de tandarts extra dingen deed om zo meer geld te kunnen aftroggelen ... halfjaarlijkse controles liepen vaak in de honderden euros. Overgestapt, en nu heb ik opeens geen nieuwe gaatjes meer etc. Scheelt me een hoop knaken!

Omer Ozcan 18 Aug 2020 - 15:32

Te duur!

Yanislava Stefanova 19 Jun 2020 - 14:25

Deze Google-recensie is zonder tekst

Peter Schelvis 24 Feb 2020 - 18:50

Deze tandarts lijkt vooral gemotiveerd om geld te verdienen aan zijn klanten en in mindere mate om hen van dienst te zijn. Na een behandeling bezweek bij mij een kroon á raison de 660 euro. Eind december werd dit hersteld. Ondanks de belofte om dit 10 dagen naar achteren te factureren, bleek dit tijdens de behandeling opeens onmogelijk,wat mij dus een boel geld kostte. U bent gewaarschuwd.

Jan van der Aa 28 Okt 2019 - 09:58

Een nette praktijk en fijne tandartsen!

Kim Salabim 04 Okt 2019 - 18:57

Al vele jaren naar tevredenheid klant. Elk half jaar op controle, altijd fijn en welkom

Dennis Scholte 30 Sep 2019 - 18:29

Ik ben al een jaar of 20 klant hier en ben heel tevreden over Theo en z’n mensen. Heb bijvoorbeeld een kroon gekregen maar Theo was niet tevreden over de kleur en hij liet gewoon een nieuwe kroon maken. Dat is goede service. En bij een noodgeval proberen ze het zsm op te lossen. Gewoon fijne tandarts.

Sener Capkurt 26 Sep 2019 - 08:54

Deze Google-recensie is zonder tekst

Davey Hajema 25 Sep 2019 - 16:41

Tandartspraktijk Wijnen is voor mij een begrip! Ik laat er mijn gebit sowieso halfjaarlijks controleren. Altijd gedaan, want ik ben heel zuinig op mijn gebit. Al meer dan 40 jaar heb ik een groot vertrouwen in Theo en zijn complete team. Mijn behandelingen voor kronen en brug, en vullingen, zijn vakkundig en met grote precisie uitgevoerd. En na een behandeling bij één van de mondhygiënistes is alles weer picobello in orde. Jarenlang was zijn praktijk voor mij op loopafstand. Maar ondanks ik al lang niet meer in Eindhoven woon, ga ik nog steeds naar de Boschdijk. Ik wil gewoon geen andere tandarts. Jazeker, naar de tandarts gaan is nooit leuk. Maar Theo en zijn team, maken het wel een stuk plezieriger!

Erwin van Roovert 25 Sep 2019 - 15:58

Hele goede en betrouwbare praktijk!

Ingrid RLNDS 25 Sep 2019 - 12:05

Deze Google-recensie is zonder tekst

Marian Rutjes 25 Sep 2019 - 12:01

Al vele jaren klant naar volle tevredenheid.

Bjorn Ariens 25 Sep 2019 - 10:55

Al meer dan 30 jaar kom ik er en altijd goed.

Marieke Brans 11 Jul 2019 - 17:48

Ik sluit me volledig aan bij de negatieve reviews. Wat erg. Dure behandeling uitvoeren zonder aan te geven wat de kosten zijn. Daarnaast een hoge rekening van de mondhygiëniste. Als je hierover belt blijkt dat er inderdaad te veel in rekening is gebracht. Als je daarna langsgaat om je negatieve ervaring te delen worden de schouders opgehaald. Spijt dat ik niet eerder de reviews heb gelezen. Zoek een eerlijke tandarts!

Micha hofwijks 23 Okt 2018 - 21:19

Geld is hier de belangrijkste kwestie bij hen.. gemiste kans.. Ik zou zelf verder kijken bij de zoektocht naar een goede tandarts met een redelijke prijs/kwaliteit verhouding.

Katie 19 Mrt 2018 - 11:23

(Vertaald door Google) Ze behandelen buitenlanders alsof ze geen tandarts verdienen. De receptionisten zijn altijd in een slecht humeur, het lijkt erop dat ze je een plezier doen. Echt slecht systeem om eerlijk te zijn. (Origineel) They treat foreigners like they don't deserve to have a dentist. The receptionists are always in a bad mood, seems like they are doing you a favor. Really bad system to be honest.

Van Uden Caravans 24 Jan 2018 - 08:48

Tandarts Wijnen is een fijne tandarts. Door een ongeluk jaren geleden is mijn hele gebit opnieuw opgebouwd en dat is door hem goed gedaan. Een kundige tandarts en bovendien nog sympathiek ook! Na meer dan 20 jaar ben ik nog steeds een tevreden klant!

Alberte Dahl 13 Dec 2017 - 10:21

Gebruik tandarts Wijnen niet. het is de slechtste service en duur. Het draait allemaal om geld voor hen

Iris van Dijk 17 Nov 2017 - 21:36

Ik word geholpen door tandarts Klein-Kiskamp en ik ben zeer tevreden over haar behandelingen. Ze is een meedenkende tandarts die er voor haar patiënt is. Daarnaast is ze ook mondhygiënist en dit is een groot voordeel tov alleen tandartsen.

Aleksei Savenko 27 Jun 2017 - 22:06

Deze Google-recensie is zonder tekst

rui simoes 29 Apr 2017 - 12:41

(Vertaald door Google) Deze mensen zijn er alleen voor jou geld. Ben er ooit geweest omdat ik tandpijn had, kreeg een tijdelijke behandeling. Tot zover geloof ik normaal. Ging er een andere keer en kreeg nog een tijdelijke vulling. De derde keer wilden ze me hetzelfde opnieuw geven, namelijk een tijdelijke vulling. Natuurlijk werd ik gek! Ze spelen met je tijd en geld. Echt teleurgesteld hier. Ik heb me nog nooit zo slecht gevoeld. Als je me een goede tandarts in Eindhoven kunt vertellen, vertel het me dan alsjeblieft. (Origineel) These people are there for you money only. Went there once because I had tooth pain, got a temporary treatment. So far, normal I believe. Went there another time and got another temporary filling. The third time, they wanted to give me again the same, ie a temporary filling. Sure I went mad! They play with your time and money. Really desapointed here. I've never felt this bad. If you can tell me a proper dentist in eindhoven, please tell me.

M Bass 09 Jan 2017 - 11:10

Dit is geen tandarts, maar een bankier. Ze voeren van alles op om de rekening maar zo dik mogelijk te maken, zodat ze die Porsche Cayenne kunnen blijven rijden. Ik ga op zoek naar een eerlijke tandarts i.p.v. een zakkenvuller!

Erazer Medion 19 Dec 2016 - 12:11

Daar heb ik in het verleden een infectie opgelopen.