Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Den Helder

Huisduinerweg 3, 1782GZ Den Helder
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
4.1
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
ISO 9001
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:30 - 16:30
 • arrow dinsdag
  8:30 - 16:30
 • arrow woensdag
  8:30 - 16:30
 • arrow donderdag
  8:30 - 16:30
 • arrow vrijdag
  8:30 - 16:30


Het specialisme mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie houdt zich bezig met onderzoek, diagnose en behandeling van ziekten en afwijkingen in de mond, de kaken en het aangezicht. Het is een tandheelkundig specialisme en maakt deel uit van de afdeling mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie en bijzondere tandheelkunde van Noordwest Ziekenhuisgroep. We onderzoeken en behandelen bijvoorbeeld patiënten met een ontstoken wortelpunt, maar ook patiënten met mondkanker of patiënten waarbij implantaten zijn gewenst.

ster
Informatie

Specialisaties

 • Implantaten
 • Kaakgewrichtsklachten / gnathologie
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen
 • Kaakchirugie

Team

tandarts
0.0
D.C. Mulder
Kaakchirurg
tandarts
0.0
J. Blankestijn
Kaakchirurg
tandarts
0.0
M. Weijers
Kaakchirurg
tandarts
0.0
A. Jovanovic
Kaakchirurg
tandarts
0.0
R.S.A. Snijders
Kaakchirurg
tandarts
0.0
I.G.H. Tol
Kaakchirurg

Faciliteiten

 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Spoed
 • Parkeergelegenheid (Betaald)
0.0
0 waarderingen
4.1
76 waarderingen
0.0
0 waarderingen
Hens Hakkaart 08 Apr 2022 - 00:35

Ivm Post covid opgenomen. Ik kreeg goede aandacht en ben inmiddels goed hersteld

Rutger Simonis 04 Apr 2022 - 11:14

Deze Google-recensie is zonder tekst

A. B. 31 Mrt 2022 - 19:53

Ich bin mit einem Verdacht auf Herzinfarkt abends eingeliefert worden. Die ärztliche Betreuung war sehr gut. Die Kommunikation erfolgte teils in niederländischer und teils in englischer Sprache. Nachdem sich der Verdacht nach diversen Untersuchungen nicht bestätigt hatte, musste ich nachts um 1.00 Uhr das Krankenhaus verlassen und ein Hotel nehmen. Es war nicht möglich bis zum frühen Morgen im Krankenhaus zu bleiben!

Karin Wabeke 20 Feb 2022 - 16:44

Wat een geweldig ziekenhuis, de verzorging lijkt wel 5 sterren. Ze proberen je het naar de zin te maken, ondanks dat je er niet voor je plezier komt. Het eten is top en erg lekker. De verpleging is super lief en niks is te veel gevraagd. Ze stellen je gerust en je bent géén nummer. Ik hoop het niet maar als ik nogmaals opgenomen moet worden dan is mijn keuze eenvoudig en ga ik voor Npord West zhs. Den Helder

Roos Schaap-Bier 06 Feb 2022 - 15:22

Deze Google-recensie is zonder tekst

Jan-Hein Bosman 22 Jan 2022 - 13:13

Ondanks corona gaan poliklinisch bezoeken gewoon door. Afspraken vinden keurig op tijd plaats zonder vertraging waardoor er niet te veel mensen tegelijk zijn. Hygiëne maatregelen worden prima nageleefd. Voldoende parkeergelegenheid met invalideplaatsen vlak bij de ingang. Bewegwijzering naar het ziekenhuis is eveneens goed geregeld.

Peter Bouw 27 Dec 2021 - 08:29

Ondanks dat het ziekenhuis in Den Helder wat gedateerd is, zegt dat niets over de mensen die er werken. De keren dat ik in het ziekenhuis kom, valt het me elke keer op hoe behulpzaam is en je op je gemak probeert te stellen. Los van de medische kennis, die ook prima is, is dit een fijne manier van verwelkoming op een plek waar je liever niet zo vaak komt.

Desiree van Bracht-Sersansie 11 Dec 2021 - 18:30

Uiterst tevreden over verleende zorg NWZ Den Helder. Evenals het zorgpersoneel. Altijd even vriendelijk.

Jasper van den Heuvel 23 Nov 2021 - 10:08

Heel fijn ziekenhuis, waarbij de zorg zeer persoonlijk is!

Julius Bangura 05 Nov 2021 - 12:22

(Vertaald door Google) Is een goede plek om te zijn, want je gaat erheen om behandeld te worden en om te leren. En om het leven in deze wereld te leren waarderen 🌎. Blijven bewegen. (Origineel) Is a good place to be because you go there to get treatment and to learn. And to learn how to appreciate life in this world 🌎. Keep moving.

jan van der Veen 24 Okt 2021 - 09:03

Top behandeling, efficient. Geen wachttijd.

Albert Poos 09 Okt 2021 - 12:31

(Vertaald door Google) Onze zoon heeft 's avonds op Texel een extreem sterke koortsstuip gehad, hij kwam met een zwaailicht naar de kliniek, hij is 20 maanden...zo liefdevol en zorgzaam en onze zoon was gewoon geweldig...van de paramedicus tot de verpleegkundigen op de kinderafdeling.. Ik ben erg dankbaar .... (Origineel) Unser Sohn bekam auf Texel abends einen extrem starken Fieberkrampf ,er kam mit Blaulicht in die Klinik er ist 20 Monate ..eine so liebevolle und Fürsorge mit und unserem Sohn gegenüber war einfach nur klasse ..vom Sanitäter angefangen bis hin zu den Schwestern auf der Kinderstation .. Bin sehr dankbar....

Mary ducaat 08 Okt 2021 - 18:13

Zwakke zorg. Laat een pasiënt met probleem voort ploeteren. "Nee, meneer start jij maar weer een nieuwe traject op, wij kunnen niets voor je betekenen. Sluiten dossier". Met probleem naar huis en proberen maar om weer een verwijzing te krijgen. Nou mooi niet. De huisarts geef aan dat de chirurg een verwijzing moet geven en de chirurg zegt hij is er klaar mee, geen verwijzing. Waar moet je dan eigenlijk heen?

J Sinnema 26 Sep 2021 - 10:40

Je word goed geholpen en goed personeel

Corrie Van Wijngaarden 24 Sep 2021 - 20:31

Vriendelijke ontvangst met verwijzing naar de incheckbalie. Alles verliep vlot zowel bij de functie afdeling als bij de specialist.

M. R. 18 Sep 2021 - 11:27

(Vertaald door Google) We zijn hier op vakantie en ik heb een fietsongeluk gehad en mijn grote teen gebroken. Dus gingen we naar dit dubieuze ziekenhuis. Ik ben niet behandeld omdat ik geen "afspraak" had. Er is hier geen spoedeisende hulp. Alleen voor levensbedreigende situaties. Het is een wang en een absolute absurditeit dat men hier geen hulp krijgt, zelfs niet met vreselijke pijn. Je kunt jezelf de reis hier echt besparen. (Origineel) Wir sind hier in Urlaub und ich hatte einen Fahrradunfall und mir dabei den großen Zeh gebrochen. Daraufhin sind wir in dieses unseriöse Krankenhaus gefahren. Ich wurde nicht behandelt, weil ich keinen "Termin" hatte. Eine Notaufnahme gibt es hier nicht. Nur für lebensbedrohliche Situationen. Es ist eine Frechheit und ein absolutes Unding, dass man hier nicht geholfen bekommt selbst unter grauenhaften Schmerzen. Hier kann man sich den Weg tatsächlich sparen.

Roy 14 Sep 2021 - 11:57

Echt geweldig hoe men hier behandelt wordt. Supervriendelijke artsen en verpleegkundig personeel. Hulp van iedereen, goed ziekenhuiseten. Echt een super ziekenhuis!

Karin Scheringa 10 Aug 2021 - 03:12

Bij super aardige Dr. Quispel geweest.... ik was wat aan de vroege kant maar hoefde gelukkig niet lang te wachten. Een vervolgafspraak kreeg ik later die dag per sms die met één klik in mijn agenda stond. Werd nog gebeld door een vriendelijke receptioniste dat ik mijn tasje had laten liggen. Pffff lekker suf van mij, was wel heel blij.

Uschi Raber 16 Jun 2021 - 17:18

(Vertaald door Google) Mijn dochter en schoonzoon gingen vorige week om 4 uur 's nachts met onze 17 maanden oude kleinzoon naar het Den Helder ziekenhuis. De kleine had hoge koorts en zijn gezicht was helemaal opgezwollen, wat op een infectie in zijn gezicht wees. Ik durf niet te schrijven, maar ze zijn weggestuurd omdat ze geen afspraak hadden. We waren op vakantie in Nederland en hebben die avond alles ingepakt zodat onze dochter naar huis kon, naar het ziekenhuis. 800 kilometer met een kind dat koorts en pijn heeft en alleen maar huilt. Woorden schieten me te kort en het maakt me verdrietig en boos dat niemand ons kon helpen. Het is gewoon niet te geloven! (Origineel) Meine Tochter und mein Schwiegersohn waren letzte Woche nachts um 4h mit unserem 17 Monate alten Enkel im Krankenhaus Den Helder. Der Kleine hat hoch gefiebert und sein Gesicht war ganz geschwollen,was auf eine Entzündung im Gesicht hindeutete. Ich wage es nicht zu schreiben, aber sie wurden weggeschickt, weil sie keinen Termin hatten. Wir waren in Holland in Urlaub und haben in der Nacht alles gepackt, damit unsere Tochter ins Krankenhaus nach Hause fahren konnte. 800 Kilometer mit einem Kind das Fieber und Schmerzen hat und nur weint. Mir fehlen die Worte und es macht mich traurig und wütend, dass uns niemand helfen konnte. Es ist einfach unfassbar!

kimmie131195 15 Jun 2021 - 23:12

Fijn ziekenhuis en vooral afdeling gynaecologie. Ik werd hier goed geholpen, er werd naar mij geluisterd en dat vond ik al erg prettig. Toen tijdens en na mijn operatie ben ik goed begeleid en dat heeft mij erg goed gedaan in mijn herstel.

Ilja 12 Jun 2021 - 13:54

Als u weer geholpen wordt in dit ziekenhuis en het verplegend personeel bedankt, bedenk dan dat zij nog geen boterhammetje uit de koelkast mogen pakken. Dat elke bedrijfstak vers fruit heeft staan voor hun personeel, maar hier niet. Personeel wordt ingezet als poppetjes om maar afdelingen op te vullen. Tijdens de coronapandemie hebben deze mensen keihard gewerkt voor een beter Cao, maar de overheid en ziekenhuizen gaven geen gehoor. De onregelmatige uren, de druk en de omgang is absurd. Deze mensen worden uitgebuit en dit ziekenhuis doet daar net zo hard aan mee.

Fred kwast 06 Jun 2021 - 07:23

Seh NWZ klachten afhandeling is zeer slecht.

TnT NL 27 Mei 2021 - 15:00

KNO afdeling is top. Helaas is mijn probleem niet in zijn geheel verholpen maar mevrouw van der Putten heeft wel echt haar best gedaan.

alfred wolfis 14 Mei 2021 - 22:19

Tja vier sterren geeft : "leuk" maar is een ziekenhuis huis leuk? Een noodzakelijk kwaad en heel goed dat het er is en ja in ziekenhuizen moet je vaak wachten maar dat doe ik graag betekent dat het niet levensbedreigend is.......

Anton Pot 10 Mei 2021 - 12:27

Zoals elk ziekenhuis is eigenlijk, wachten op je beurt.

Arend van Wingaarden 27 Apr 2021 - 20:42

Deze Google-recensie is zonder tekst

M B 12 Apr 2021 - 19:43

Deze Google-recensie is zonder tekst

Paul Koomen 25 Mrt 2021 - 20:12

Tot nu toe goeie ervaringen. Ben er nu een paar keer geweest (altijd voor anderen). Ook voor de bevalling van mijn 2e zoon. De begeleiding werd goed gedaan en het personeel was vriendelijk. Ook toen hij voor geelzucht terug moest en een nachtje moest blijven werd er een bed geregeld zodat een van ons kon blijven slapen. Verder eigenlijk niet zo veel aan te merken.

Barbara Spych 09 Feb 2021 - 23:32

Deze Google-recensie is zonder tekst

Sandra van der Hulst 09 Jan 2021 - 01:05

Goed zkh aardig Drs en verpleegkundige

C 06 Okt 2020 - 13:30

Dringend advies is om mondkapjes te dragen in publieke ruimtes. Bij de ingang wordt dit ook gevraagd en worden mondkapjes aangeboden. Helemaal top!! Alleen heeft het personeel dan geen voorbeeldfunctie? Groot deel draagt geen mondkapje en houdt geen afstand. Ik was echt verbaasd.

Antoinette van Renesse 05 Okt 2020 - 19:02

Deze Google-recensie is zonder tekst

Netty Grin 05 Sep 2020 - 14:40

Deze Google-recensie is zonder tekst

J G 29 Aug 2020 - 16:24

(Vertaald door Google) We waren van 5 tot 6 augustus 2020 met onze zoon in de kliniek. We voelden ons in goede handen tijdens ons verblijf. (Origineel) Wir befanden uns vom 05.-06.08.2020 mit unserem Sohn im Klinikum. Wir fühlten uns während unseres Aufenthalts gut aufgehoben.

Milou Tuithof 24 Jul 2020 - 06:19

Goed ziekenhuis

Daan Rotteveel 22 Jul 2020 - 16:47

Van buiten oogt het verouderd maar van binnen is het een net ziekenhuis.

Wouter Ooms 17 Jul 2020 - 16:00

Het ziekenhuis op zich is prima, geen klachten. Maar vandaag raakte ik in verwarring. Het ziekenhuis heeft regels wat betreft het coronavirus, terecht denk ik want je zit toch in een kwetsbare omgeving. Wat schets mijn verbazing het personeel neemt het zelf niet meer zo nauw met die regels. Er staan pijlen op de grond geplakt voor de loop richting bij het restaurant met de bedoeling deze te volgen. Dat is schijnbaar niet voor mensen met witte jassen. De man voor mij bestelde koffie en rekende de deze af en liep voor mij langs weer weg, tegen de loop richting in. Ik zei daar wat van en de man in de witte jas liep de zelfde route terug en liep toen wel via de pijlen, met andere woorden weer voor mij langs. Hij kwam mij erg arrogant over door dit zo demonstratief te doen. Gelden de regels alleen voor de bezoekers van het ziekenhuis of geld dat voor iedereen.

Magda Winterink 16 Jul 2020 - 07:53

Lieve verpleegkundigen. Ben er heel goed geholpen. Heel tevreden.

Trees Van der Paard 22 Jun 2020 - 10:53

Deze Google-recensie is zonder tekst

andre bruin 02 Jun 2020 - 17:32

Deze Google-recensie is zonder tekst

ank wolthuizen 29 Jan 2020 - 20:58

Aan beide schouders geopereerd, door Dr Salemons ,correcte en vriendelijke behandeling ,dik tevreden !!

Anoeska Eyi 27 Jan 2020 - 08:45

Deze Google-recensie is zonder tekst

Leo Degener 05 Dec 2019 - 23:36

Deze Google-recensie is zonder tekst

Jerome's Guitars & Repairs 17 Nov 2019 - 23:53

Ongelooflijk. Hou altijd voor ogen dat je nooit voor je lol naar een ziekenhuis gaat. Het is geen resort! Onze ervaring is dat hier mensen werken met hart voor hun vak. Fantastisch in één woord! Mocht je negatieve ervaringen hebben? Kijk dan ook eens naar jezelf. Voor intermenselijk contact zijn twee kanten nodig. Actie = reactie.

Nellie Van der Tol 17 Okt 2019 - 10:00

Geweldig ziekenhuis met goede zorg voor de patiënten.

W CZECH 15 Okt 2019 - 17:22

Goed

Sophia Vermeer 02 Sep 2019 - 09:07

Deze Google-recensie is zonder tekst

Yvonne Huitema 25 Aug 2019 - 22:21

Deze Google-recensie is zonder tekst

Nairi Sukiasyan 16 Aug 2019 - 06:42

Als een patiënt met een opgezwollen knie langer dan 2 maanden moet wachten voor een afspraak... Wat zal ik dan zeggen?

Andy G. 06 Jul 2019 - 14:41

(Vertaald door Google) Zeer vriendelijk personeel heeft ons heel goed geholpen (Origineel) Sehr nettes Personal haben uns sehr gut geholfen

Wiebe de Vos 03 Jul 2019 - 20:10

Een heel goed ziekenhuis met aandacht voor de patiënt. Maar door de te korten in personeel zie je wel wachttijden oplopen en personeel harder lopen. Maar al met al een goed ziekenhuis waar de patiënt goed wordt verzorgt.

Ronald Houwing (ProPhotoPictures) 14 Mei 2019 - 08:01

Verouderd ziekenhuis. Maar wel vriendelijk en kundig personeel.

Jip Duursema 14 Mrt 2019 - 10:17

Tevreden noch ontevreden. Opzich prima, geen goede specialisten.

M Boasson 21 Feb 2019 - 06:43

Deze Google-recensie is zonder tekst

Andre Sonderman 14 Jan 2019 - 11:03

Te kort parkeerplaatsen en daardoor ben je al wat laat, moet je ok nog een ticket uit 1 of andere machine halen en wat overbodige vragen beantwoorden zoals 'heeft u een afspraak'.... pfff ik kom hier niet voor m'n lol!

Rielin van B rioolservice 14 Aug 2018 - 07:42

Is een ziekenhuis.

Sjoerd vd Meulen 07 Jun 2018 - 09:19

Goede zorg.

Hans Pronker 28 Sep 2017 - 12:01

Ben hier zelf een paar keer opgenomen en vrienden van ons hen baby is daar geboren hele goede en lieven verpleging

Paul Jansen 16 Sep 2017 - 01:44

Op zich best wel een goed ziekenhuis!

Thamar Post 13 Sep 2017 - 07:48

Deze Google-recensie is zonder tekst

willem scholtens 28 Jul 2017 - 15:32

Deze Google-recensie is zonder tekst

Gideon 19 Apr 2017 - 21:17

Deze Google-recensie is zonder tekst

Patrick Rep 12 Mrt 2017 - 18:30

Gewoon goed ziekenhuis

Elisa Zee 25 Feb 2017 - 11:12

Deze Google-recensie is zonder tekst

Ineke Boon 23 Nov 2016 - 16:06

Kort geleden op de spoedeisende hulp terecht gekomen Na snelle onderzoeken en een nacht ter opservatie heb ik alles als goed ervaren. Ook het ambulance personeel was professioneel

Janel 23 Nov 2016 - 13:58

Geweldige en goed gesmeerde afdeling. Vriendelijke medewerkers die je goed op je gemak stellen. Wordt goed in de gaten gehouden.

Carel Albers 20 Sep 2016 - 16:31

Zeer vriendelijke verpleegkundigen. Eten is prima.

Henk Braaksma 06 Sep 2016 - 16:21

Vriendelijke, vakkundige staf. Ik heb een hekel aan ziekenhuizen in het algemeen, maar de artsen en medewerkers in Den Helder maken het een stuk minder erg. Geldt voor vijf jaar geleden, en ook voor heel recent.

Jaap Wolse 21 Aug 2016 - 18:05

Deze Google-recensie is zonder tekst

i dunno 02 Aug 2016 - 18:09

Deze Google-recensie is zonder tekst

Otten Klaas 17 Jul 2016 - 22:27

Deze Google-recensie is zonder tekst

Jasper Pronk (jasper) 07 Jun 2016 - 18:32

Flut zieken huis

Michael ten Brink 05 Okt 2015 - 12:53

Wij zijn een aantal jaren in behandeling geweest bij afd. gynaecologie. Wij hebben hier dankzij een vruchtbaarheidsbehandeling onze drieling gekregen. Heel blij en toen was het echt een top ziekenhuis. Totdat wij aangaven dat onze kinderwens er nog steeds was en wij graag nog kinderen wilde. Onze eigen gynaecoloog stond hier achter en hielp ons totdat we bij een collega kwamen (dhr. Friederich). Hij liet aan alles merken dat hij uit persoonlijke redenen iets anders vond. Hij heeft toen achter onze rug om met de huisarts gebeld en psychologische onderzoeken geëist. Alles op alles heeft hij gedaan om ons te verhinderen om kinderen te krijgen. Deze man is niet gyneacoloog waardig. Ik kan dan ook alleen maar hopen dat hij gauw uit zijn functie word ontheven. Ik overweeg melding te maken bij het tucht college. Jammer genoeg is voor ons de behandeling bij het gemini gestopt ook bij zijn collega omdat deze niet de ballen had om zijn collega af te vallen..

Daniël Boontjes 12 Sep 2015 - 12:31

Goed ziekenhuis

Bertus Zwierstra 28 Dec 2014 - 11:23

Deze Google-recensie is zonder tekst

Kevin Scholten 27 Sep 2012 - 09:26

Ben zeer goed behandeld. Alles is goed verlopen