Dental Oris

Theophile de Bockstraat 35
1058 TX
Amsterdam

Neemt patiënten aan

Waarderingen
tandarts Spoed
tandarts Spoed 24/7
tandarts Nascholing
tandarts Certificaat

Openingstijden

 • maandag
  17:00 - 21:30
 • dinsdag
  9:00 - 17:00
 • woensdag
  17:00 - 21:30
 • zaterdag
  9:00 - 17:00

Zes jaar geleden wilden wij als broer en zus samen een mondhygiënisten/tandartspraktijk openen. Door onze eigen ervaringen met de tandarts groeide de interesse in het vak. Het viel ons op dat veel mensen rondliepen met een slecht gebit zonder hier iets aan te doen. En dat terwijl een gezond gebit erg belangrijk is en een bijdrage kan leveren aan een langere levensduur.

Vaak is angst de grote boosdoener. Veel mensen zijn bang voor de tandarts of mondhygiënist en ook wij weten als geen ander hoe dat is. We bleven wel langsgaan voor een gebitscontrole, maar als de tandarts of mondhygienist de afspraak verzette, dan vonden we dat zeker niet erg. Door de jaren heen hebben we onze angst overwonnen. Hoe wij dat gedaan hebben? Door vertrouwen op te bouwen en stapsgewijs te zien hoe de behandelingen uitgevoerd worden. Daarnaast zien wij dat mensen het steeds drukker hebben en te maken hebben met veel stress. Omdat we door die drukte ons gebit vergeten, kan dit leiden tot gaatjes of ontstoken tandvlees. Op latere leeftijd kan dit weer zorgen voor een langdurig gebitsprobleem. Dat willen we voorkomen. Met onze praktijk willen wij iets terug doen voor de maatschappij. Wij willen mensen met een slecht gebit, of angst, helpen. We weten hoe jij je voelt en willen je helpen hoe wij ook geholpen zijn. Ook willen we je laten zien hoe een gezond gebit een bijdrage levert aan zelfvertrouwen en jou een glimlacht geeft waar je trots op zal zijn. Naar de tandarts/mondhygienist gaan is helemaal niet zo erg en die ervaring willen wij met jou delen!

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Mondhygiëne
 • Angst behandeling
 • Facings
 • Tanden bleken

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Vroege afspraak mogelijk
 • Avond behandeling mogelijk
 • Afspraken in weekend mogelijk
 • Spoed
 • Parkeergelegenheid (Betaald)

Wat vinden de patiënten

9.3

3 waarderingen
9.3
Duidelijke uitleg
9.3
Behandeltijd
8.7
Is deskundig
10.0
Aanbeveling

5.0

12 waarderingen
Onlangs een bezoek aan de tandartspraktijk gebracht?

Deel nu uw ervaring met andere patiënten

Schrijf je waardering
Olga 04/01/2021 - 20:10

Ik ben echt tevreden met de behandeling (tanden bleken).

Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
9
Aanbeveling
10
9.8
Juan Baban 14/12/2020 - 17:21

Ik ben super bang voor de mondhygienist. Maar hier weten zij heel goed hoe zij daarmee om moeten gaan.

Duidelijke uitleg
8
Behandeltijd
8
Is deskundig
7
Aanbeveling
10
8.3
Marjolein Oldersom 05/09/2021 - 14:56

Fatma Maoulid 04/09/2021 - 18:04

Farah Makki 23/08/2021 - 23:31

Everyone at the clinic is super friendly and you feel they love what they do! Both Martin and Maria took their time in explaining to me the procedures they are doing and in giving me advice, you feel they genuinely care about their patients. Booking an appointment was easy on the website and the pricing was very transparent. Thank you!

Reactie van/namens: Dental Oris

Thank you so much Farah, we do it with love Greetings Team Dental

Sandra Nicolas 12/08/2021 - 13:02

jessica van der lijcke 30/01/2021 - 19:03

Super goede mondhygienist. Ben goed geholpen en weet heel goed hoe zij met angstige patienten om moet gaan

Alem 07/11/2020 - 18:03

Bij mijn vorige tandarts was het niet zo prettig. Ik ben zelf een klein beetje bang voor tandarts, maar hier ben ik heel goed geholpen. Duidelijke communicatie en heel aardige mensen. Tot de volgende keer :)

Maikel Renfrum 04/11/2020 - 19:25

Een echt vakmensen Ik heb vulling laten zette Top👍

emy youssef 02/11/2020 - 23:42

Maria heeft mijn tanden gebleek echt super mooi!!!!! Ze is echt heeeel aardig en professioneel

Denise Van Bezooijen 26/10/2020 - 16:47

Altijd een beetje angst gehad voor de tandarts. Helaas moest ik wegens omstandigheden ook nog een andere tandarts zoeken. Na een gouden tip van kennissen heb ik Dental Oris gevonden en ik moet zeggen wat een fijn praktijk met mensen hart voor hun werk en veel kennis, zelfs de angst hebben zij al aardig bij mij weg kunnen nemen. Helemaal happy!

Bas Otter 23/10/2020 - 13:51

Super praktijk! Ten eerste is het geweldig dat broer en zus de praktijk samen runnen. Verder ben ik eigenlijk mijn hele leven bij dezelfde tandarts geweest. Toen ik 2 weken geleden voor het eerst hierheen ben gegaan (omdat mijn oude tandarts 1,5 uur bij Amsterdam vandaan is) ben ik erachter gekomen dat ze hier zoveel meer tijd en aandacht besteden aan mijn gebit, dat ik sowieso niet meer terug ga naar m'n oude tandarts. Ook heb ik hele waardevolle tips gekregen om m'n gebit sterk en gezond te houden! Echt een hele fijne praktijk om naar toe te gaan voor een gezond gebit!

Khalid SCHOEMAKER SCHOEMAKER 11/10/2020 - 00:35

Wilde mijn vrouw kado geven voor haar verjaardag dus afspraak gemaakt. Bij aankomst bleken het broer en zus te zijn die dit samen hebben opgezet en die heel veel van elkaar houden , wat te zien is, en samen hun levenswens in vervulling wilden laten gaan. Twee super mensen echt te gek alles is mogelijk en de vriendelijkheid en gastvrijheid straalt ervan af. Mijn vrouw erd geholpen door Maria aardige tandarts vakkundig, vriendelijke en een mooie vrouw van buiten en van binnen evenals haar broer. Mijn vrouw zijn haar tanden gebleekt en super goed gedaan. Maria stelde voor als ze niet tevreden was zij nogmasls terug mocht komen voor dezelfde prijs dus geen bijbetaling. Dit hebben wij gedaan super!!!! Ook heeft Maria het gebit van mijn voor de behandeling geheel gratis schoon gemaakt dit was ook hard nodig. Nooit meer een andere tandarts ik raad hen ten zeerste aan wat een vakkundige en lieve mensen in een woord geweldig een 10 met een griffel.!!!! 🙏🏻❤❤❤

Reactie van/namens: Dental Oris

Beste Khalid, Enorm dank voor de leuke review. Wij hebben met plezier jouw vrouw en jou geholpen. We zien je dan ook graag snel terug in onze praktijk! Groet, Dental Oris

Sinia Berkhout 03/09/2020 - 18:31

De enige tandarts die nog aan mijn gebit mag komen. Dental Oris doen alles super secuur en nemen de tijd. Naar de tandarts gaan was altijd een soort sleur en nooit leuk. Nu vind ik het juist heel gezellig om terug te gaan!

Reactie van/namens: Dental Oris

Bedankt voor het vertrouwen Sinia! We zien je graag terug in onze praktijk! Groetjes Dental Oris