Dental Oris

Dental Oris
Theophile de Bockstraat 35, 1058TX Amsterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
9.3
Google
5.0
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  9:00 - 17:00
 • arrow dinsdag
  9:00 - 17:00
 • arrow woensdag
  17:00 - 21:30
 • arrow donderdag
  9:00 - 17:00

Zes jaar geleden wilden wij als broer en zus samen een mondhygiënisten/tandartspraktijk openen. Door onze eigen ervaringen met de tandarts groeide de interesse in het vak. Het viel ons op dat veel mensen rondliepen met een slecht gebit zonder hier iets aan te doen. En dat terwijl een gezond gebit erg belangrijk is en een bijdrage kan leveren aan een langere levensduur.

Vaak is angst de grote boosdoener. Veel mensen zijn bang voor de tandarts of mondhygiënist en ook wij weten als geen ander hoe dat is. We bleven wel langsgaan voor een gebitscontrole, maar als de tandarts of mondhygienist de afspraak verzette, dan vonden we dat zeker niet erg. Door de jaren heen hebben we onze angst overwonnen. Hoe wij dat gedaan hebben? Door vertrouwen op te bouwen en stapsgewijs te zien hoe de behandelingen uitgevoerd worden. Daarnaast zien wij dat mensen het steeds drukker hebben en te maken hebben met veel stress. Omdat we door die drukte ons gebit vergeten, kan dit leiden tot gaatjes of ontstoken tandvlees. Op latere leeftijd kan dit weer zorgen voor een langdurig gebitsprobleem. Dat willen we voorkomen. Met onze praktijk willen wij iets terug doen voor de maatschappij. Wij willen mensen met een slecht gebit, of angst, helpen. We weten hoe jij je voelt en willen je helpen hoe wij ook geholpen zijn. Ook willen we je laten zien hoe een gezond gebit een bijdrage levert aan zelfvertrouwen en jou een glimlacht geeft waar je trots op zal zijn. Naar de tandarts/mondhygienist gaan is helemaal niet zo erg en die ervaring willen wij met jou delen!

ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Mondhygiëne
 • Angst behandeling
 • Facings
 • Tanden bleken

Team

tandarts
0.0
M. Ali Ahmad Ahmad
Mondhygiënist
tandarts
0.0
M.P. Meijer
Tandarts
BIG nummer: 39022791602

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Vroege afspraak mogelijk
 • Avond behandeling mogelijk
 • Afspraken in weekend mogelijk
 • Parkeergelegenheid (Betaald)
 • Spoed
9.3
5.0
0.0
waardering icon
Olga 04 Jan 2021 - 20:10
Ik ben echt tevreden met de behandeling (tanden bleken).
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
9
Aanbeveling
10
9.8
waardering icon
Juan Baban 14 Dec 2020 - 17:21
Ik ben super bang voor de mondhygienist. Maar hier weten zij heel goed hoe zij daarmee om moeten gaan.
Duidelijke uitleg
8
Behandeltijd
8
Is deskundig
7
Aanbeveling
10
8.3
waardering icon
Ashkan 11 Nov 2020 - 19:20
Ik ben hier super goed geholpen. Een warm ontvangst, dit maakt mij minder zenuwachtig.
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
Tim Arits 05 Feb 2022 - 14:28

Geweldige tandarts, attent en vakkundig. Dikke aanrader

Aneesh Makala 18 Dec 2021 - 09:11

Deze Google-recensie is zonder tekst

Sam Bracke 18 Nov 2021 - 19:08

Heel goed geholpen geweest. Maria is professioneel, empathisch en altijd in voor een fijne babbel :-) Ik heb mijn vaste tandartspraktijk in Amsterdam gevonden!

Rami Haikal 29 Okt 2021 - 21:46

(Vertaald door Google) Hield van hoe grondig de schoonmaak was. Schone kliniek, vriendelijk personeel en geweldige service. (Origineel) Loved how thorough the cleaning was. Clean clinic, welcoming staff, and great service.

Kyara Jenely 18 Okt 2021 - 08:02

Deze Google-recensie is zonder tekst

Aurore Poggi 06 Okt 2021 - 11:14

(Vertaald door Google) Beste tandarts die ik ooit heb gehad! Mijn vriend en ik voelen ons altijd welkom als we naar dit kabinet komen en vertrekken altijd met een goed advies en een echt gevoel van schone tanden. Ik raad het zeker aan. (Origineel) Best dentist I've ever had! My BF and I always feel welcomed when we come to this cabinet and always leave with good advice and a real sensation of clean teeth. I definitely recommend.

Hetisoke Mop 05 Okt 2021 - 00:08

Hele nette behandeling lieve vrouw en de plek ziet er heel goed uit

Suzette Anker 04 Okt 2021 - 16:07

De mondhygiëniste en de tandartsassistent zijn zeer intelligent, sociaal in de omgang en nemen ruim de tijd om mij uitleg te geven over mijn gebit. Hierdoor voel ik mij op mijn gemak, durf ik vragen te stellen en vertrouw ik ze volledig in het zoeken naar een zo goed mogelijke oplossing voor hetgeen waar ik voor kom.

Imke Eerd 04 Okt 2021 - 09:25

Mijn eerste indruk was dat ze enorm behulpzaam en vriendelijk zijn. Daarnaast ook super transparant over de behandeling en kosten. Ik raad ze zeker aan.

Sandra Nicolas 01 Okt 2021 - 19:08

(Vertaald door Google) Het beste! (Origineel) The best!

Marjolein Oldersom 05 Sep 2021 - 11:56

Deze Google-recensie is zonder tekst

Fatma Maoulid 04 Sep 2021 - 15:04

Deze Google-recensie is zonder tekst

Farah Makki 23 Aug 2021 - 20:31

(Vertaald door Google) Iedereen in de kliniek is supervriendelijk en je voelt dat ze houden van wat ze doen! Zowel Martin als Maria namen de tijd om mij de procedures uit te leggen die ze uitvoeren en door mij advies te geven, heb je het gevoel dat ze oprecht om hun patiënten geven. Het boeken van een afspraak was eenvoudig op de website en de prijsstelling was zeer transparant. Bedankt! (Origineel) Everyone at the clinic is super friendly and you feel they love what they do! Both Martin and Maria took their time in explaining to me the procedures they are doing and in giving me advice, you feel they genuinely care about their patients. Booking an appointment was easy on the website and the pricing was very transparent. Thank you!

waardering
Reactie van/namens: Dental Oris

(Vertaald door Google) Heel erg bedankt Farah, we doen het met liefde De groeten Team Tandheelkunde (Origineel) Thank you so much Farah, we do it with love Greetings Team Dental

jessica van der lijcke 30 Jan 2021 - 16:03

Super goede mondhygienist. Ben goed geholpen en weet heel goed hoe zij met angstige patienten om moet gaan

Alem 07 Nov 2020 - 15:03

Bij mijn vorige tandarts was het niet zo prettig. Ik ben zelf een klein beetje bang voor tandarts, maar hier ben ik heel goed geholpen. Duidelijke communicatie en heel aardige mensen. Tot de volgende keer :)

Maikel Renfrum 04 Nov 2020 - 16:25

Een echt vakmensen Ik heb vulling laten zette Top👍

emy youssef 02 Nov 2020 - 20:42

Maria heeft mijn tanden gebleek echt super mooi!!!!! Ze is echt heeeel aardig en professioneel

Denise Van Bezooijen 26 Okt 2020 - 13:47

Altijd een beetje angst gehad voor de tandarts. Helaas moest ik wegens omstandigheden ook nog een andere tandarts zoeken. Na een gouden tip van kennissen heb ik Dental Oris gevonden en ik moet zeggen wat een fijn praktijk met mensen hart voor hun werk en veel kennis, zelfs de angst hebben zij al aardig bij mij weg kunnen nemen. Helemaal happy!

Bas Otter 23 Okt 2020 - 10:51

Super praktijk! Ten eerste is het geweldig dat broer en zus de praktijk samen runnen. Verder ben ik eigenlijk mijn hele leven bij dezelfde tandarts geweest. Toen ik 2 weken geleden voor het eerst hierheen ben gegaan (omdat mijn oude tandarts 1,5 uur bij Amsterdam vandaan is) ben ik erachter gekomen dat ze hier zoveel meer tijd en aandacht besteden aan mijn gebit, dat ik sowieso niet meer terug ga naar m'n oude tandarts. Ook heb ik hele waardevolle tips gekregen om m'n gebit sterk en gezond te houden! Echt een hele fijne praktijk om naar toe te gaan voor een gezond gebit!

Khalid SCHOEMAKER SCHOEMAKER 10 Okt 2020 - 21:35

Wilde mijn vrouw kado geven voor haar verjaardag dus afspraak gemaakt. Bij aankomst bleken het broer en zus te zijn die dit samen hebben opgezet en die heel veel van elkaar houden , wat te zien is, en samen hun levenswens in vervulling wilden laten gaan. Twee super mensen echt te gek alles is mogelijk en de vriendelijkheid en gastvrijheid straalt ervan af. Mijn vrouw erd geholpen door Maria aardige tandarts vakkundig, vriendelijke en een mooie vrouw van buiten en van binnen evenals haar broer. Mijn vrouw zijn haar tanden gebleekt en super goed gedaan. Maria stelde voor als ze niet tevreden was zij nogmasls terug mocht komen voor dezelfde prijs dus geen bijbetaling. Dit hebben wij gedaan super!!!! Ook heeft Maria het gebit van mijn voor de behandeling geheel gratis schoon gemaakt dit was ook hard nodig. Nooit meer een andere tandarts ik raad hen ten zeerste aan wat een vakkundige en lieve mensen in een woord geweldig een 10 met een griffel.!!!! 🙏🏻❤❤❤

waardering
Reactie van/namens: Dental Oris

Beste Khalid, Enorm dank voor de leuke review. Wij hebben met plezier jouw vrouw en jou geholpen. We zien je dan ook graag snel terug in onze praktijk! Groet, Dental Oris

Sinia Berkhout 03 Sep 2020 - 15:31

De enige tandarts die nog aan mijn gebit mag komen. Dental Oris doen alles super secuur en nemen de tijd. Naar de tandarts gaan was altijd een soort sleur en nooit leuk. Nu vind ik het juist heel gezellig om terug te gaan!

waardering
Reactie van/namens: Dental Oris

Bedankt voor het vertrouwen Sinia! We zien je graag terug in onze praktijk! Groetjes Dental Oris