Biologische Tandarts Amsterdam Praktijk Martin Meijer

Theophile de Bockstraat 35, 1058TX Amsterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
4.5
Google
0.0
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:30 - 16:30
 • arrow dinsdag
  8:30 - 16:30
 • arrow woensdag
  8:30 - 16:30
 • arrow donderdag
  8:30 - 16:30
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Tanden bleken
 • Orthodontie
 • Biologische tandheelkunde

Team

tandarts
1.0
M.P. Meijer
Tandarts
BIG nummer: 39022791602

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
4.5
0.0
0.0
waardering icon
L1985 25 Okt 2023 - 15:16 M.P. Meijer (Tandarts)
Doet iets heel anders dan van te voren afgesproken (alleen kijken). Slijpt zonder pardon je hele gebit in en ontkent dit. VERMIJDEN!
Duidelijke uitleg
1
Behandeltijd
1
Is deskundig
1
Aanbeveling
1
1.0
waardering icon
Jeroen van Putten 21 Jan 2021 - 16:46 Review voor de praktijk
Martin Meijer is zeer kundig en ervaren, en heeft mij nu reeds 10 jaar erg goed geholpen. 13 amalgaamvullingen vervangen zonder enig probleem. Martin is echt een kunstenaar en hij werkt biologisch. Het is een voorrecht dat wij door dit soort vakmensen met hart voor het vak geholpen kunnen worden. Zoals ik bij een andere ervaring lees, kan een zenuw in reactie op een behandeling gaan opspelen. Dat kan natuurlijk altijd gebeuren, vooral als men te lang wacht met het maken van een afspraak, dan wordt het gaatje te diep. Daar kan een tandarts niets aan doen ! Het veilig verwijderen van amalgaam vullingen is ook niet bij elke tandarts normale gan van zaken, Martin doet dit ook heel erg goed. cofferdam en langzaam draaiende boor, om geen kwikwolk in te ademen.
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
waardering icon
Fam. Jaring 07 Mrt 2016 - 13:56 Review voor de praktijk
Deze Tandarts hebben we geselecteerd omdat zijn praktijk bij ons om de hoek gevestigd is, in Amsterdam Zuid. (SLECHT CRITERIUM GEBLEKEN!) Na het eerste consult had mijn vrouw haar jeugd angst voor de tandarts weer terug. Iets waar ze al 30 jaar vanaf was. Zelf had ik geen klachten, maar wel 3 amalgaam vullingen. Deze kon je een beetje zien als ik hard lachte en waren uit de tijd van de trekschuit, aldus Tandarts Meijer. Hij kon deze makkelijk vervangen en ik zou er weer piek fijn uitzien en breed kunnen lachen. De behandelingen werden eind november begin december 2015 uitgevoerd. Bij twee van de drie vullingen was het resultaat slecht. Ik bleef forse pijn klachten houden en heb de Kerst niet kunnen eten. ( de vullingen zijn zowel aan de rechter zijde als ook aan de linker zijde vervangen) . Begin januari kon ik weer bij Tandarts Meijer terecht en er bleek een zenuw beschadigd te zijn, de vulling van de andere kies was onvoldoende afgevlakt. Tandarts Meijer had als verweer dat hij op voorhand had gemeld dat het een 50 -50 kans was dat de kies het niet zou redden en dat hij dit al op mijn dossier met een rode stip had aangegeven op de bewuste kies. Mensen zagen er vaak enorm tegenop, maar hij kon de kies wel even trekken. Een wortel kanaal behandeling is erg duur! Toen Tandarts Meijer mijn patiënten dossier in de computer opende stond er geen rode stip op de bewuste kies, maar deze werd er door hem terstond achteraf opgezet. Ik heb mij laten verwijzen naar en wortel kanaal behandeling specialiste ( mw. Els Duyst- van Cruchten, De BESTE in de wereld!). De kies bleek prima en was zeker niet extractie waardig. Een zo goed als pijnloze wortelkanaal behandeling ondergaan (€ 650) Tandarts Meijer ontkent dat hij voor heeft gesteld om de vullingen te vervangen uit cosmetische overwegingen en houd vast aan de 50-50kans dat de kies het niet zou overleven. Mijn vrouw en kinderen waren getuigen van het gesprek waarin tandarts Meijer de cosmetische behandeling met mij besproken heeft, maar Tandarts Meijer houdt voet bij stuk. Ik had nooit in december ( voor Kerstmis) riskante tandarts behandelingen laten uitvoeren, ik had nergens last van. Inmiddels € 1800 armer en nog steeds geen 100% functionerend gebit zijn wij nu op zoek naar een andere tandarts.
Duidelijke uitleg
3
Behandeltijd
5
Is deskundig
1
Aanbeveling
1
2.5