GUM Ragers Soft-Picks Regular - 80 st. | Koop nu online

GUM Ragers Soft-Picks Regular - 80 st.

GUM Ragers Soft-Picks Regular - 80 st.

€10,45

De rubberen haartjes van GUM Soft-Picks Regular ragers zorgen voor een goede verwijdering van tandplak en voedselresten. De ragers zijn geschikt voor degenen die af en toe last hebben van bloedend tandvlees en normale tandenstokers of ragers te pijnlijk vinden. De ragers van GUM masseren het tandvlees op milde wijze en zijn geschikt voor kleine tot middelgrote tussenruimten. De zachte en flexibele draden zorgen, door stimulatie en micromassage, voor een betere doorbloeding van het tandvlees.

Voor 21 uur besteld, morgen in huis

Gratis bezorgd vanaf € 25 (NL)

Beschrijving

De GUM ragers zijn daarnaast gemaakt van zacht rubber, bevatten geen metalen kern en breken niet. Ze zijn beschikbaar in drie verschillende maten (regular, large en extra large) en daardoor erg geschikt voor het reinigen van alle tussenruimten.

De GUM Soft-Picks Regular ragers helpen bij het verminderen van parodontitis en gingivitis en zijn een uitstekend alternatief voor flos als iemand niet kan of wil flossen. De GUM ragers hebben geen draad van metaal. Daardoor zijn ze ideaal voor mensen met een implantaat of beugel. In de verpakking zitten 80 stuks.

RECENT BEKEKEN PRODUCTEN