Aanbiedingen mondverzorging | Tandarts.nl

Aanbiedingen

Webwinkel Tandarts.nl

Op deze pagina vindt u aanbiedingen van de webwinkel van Tandarts.nl. In onze webwinkel kunt u terecht voor een breed assortiment aan mondverzorgingsproducten voor een stralende lach en een gezond gebit. Van tandenstokers tot mondspoelmiddelen en van elektrische tandenborstels tot tongreinigers, in onze webwinkel kunt u het allemaal vinden. U kunt bovendien kiezen uit ruim honderd verschillende soorten tandpasta en ruim vijftig soorten ragers. Ook voor kinderen hebben wij verschillende producten in huis, evenals speciale tandpasta’s en mondspoelmiddelen voor het bleken van tanden.

Aandoeningen mondzorg

Met aandoeningen als een slechte adem, droge mond, gevoelige tanden of tandvleesontstekingen kunt u ook in onze webwinkel terecht voor producten die uw klachten helpen verlichten. De mondverzorgingsproducten van Tandarts.nl helpen u bij het onderhouden van een gezond en stralend gebit.

Merken assortiment

Ons assortiment bestaat uit merken als GUM, Curaprox, TePe, Philips Sonicare, BlueM en nog vele andere merken. Bestellen gaat eenvoudig en snel. Als u namelijk voor negen uur ’s avonds besteld, heeft u het product de volgende dag al in huis. Bovendien bezorgen wij gratis bij bestellingen vanaf €25,- (in Nederland) en geven wij u 30 dagen bedenktijd.

Meer informatie

Ook voor meer informatie over de verzorging van uw gebit, aandoeningen als gingivitis of tandsteen, en behandelingen zoals tanden bleken of wortelkanaalbehandelingen, kunt u op Tandarts.nl terecht. Deze artikelen zijn geschreven door tandartsen en mondhygiënisten en kunnen u bovendien helpen bij het vinden van het juiste mondverzorgingsproduct in de webshop.

Als webwinkel informeren wij u graag over de wettelijke regels rondom de annulering van uw aankoop, zie de link retourneren.