Tandarts Staalwijk tandartspraktijk in Utrecht | Tandarts.nl

Staalwijk tandartspraktijk

Patient beoordeling: 9,4

Uw gezondheid en tevredenheid staan bij ons centraal!

De wens naar een gezonde, mooie glimlach. Deze wens is tegenwoordig ,door het gebruik van moderne tandheelkunde, voor bijna iedereen bereikbaar.

Ons doel is het bieden van een optimale verzorging, rekening houdend met uw wensen en medische behoeften. Om dit doel te bereiken maken we gebruik van moderne technische middelen en een hoog niveau van esthetische en medische kennis. Ons tandheelkundig team werkt nauw samen met een tandtechnisch specialist voor een esthetisch resultaat op maat.

Het tandheelkundig team, onder leiding van Drs. E. Losch, heeft een langdurige en grondige opleiding genoten. Door het volgen van vervolgopleidingen en cursussen zijn we continu op de hoogte van nieuwe tandheelkundige ontwikkelingen. Drs. E. Losch is gespecialiseerd in behandelingen onder hypose bij angstige patiënten. Deze vrij nieuwe techniek wordt reeds in Duitsland op grote schaal succesvol toegepast.

Daarnaast is Drs. Losch ook gespecialiseerd in wortelkanaalbehandeling. Zij heeft deze opleiding gevolgd aan de universiteit van Munster. 

Wij verheugen ons op uw bezoek aan onze praktijk!

Patiënt beoordeling

2
beoordelingen
Duidelijke uitleg
9.0
9.0
Hygiëne
9.5
9.5
Klantvriendelijkheid
9.5
9.5
Komt afspraken na
9.5
9.5
9,4
Marianne Temming  08/09/2016 - 00:03

Ik was ontzettend angstig om naar de tandarts te gaan door nare ervaringen elders. De tandarts die mij behandeld is vriendelijk, geduldig, heeft gevoel voor humor, luistert naar je wat je wensen zijn en voert dat indien mogelijk ook uit, bespreekt dit met je, geeft goed uitleg, zegt wat ze doet, stelt je op je gemak en het allerbelangrijkste, ze is heel erg kundig. Ik ben heel erg blij dat ik bij deze tandarts terecht ben gekomen en heb volledig vertrouwen in deze tandarts, mondhygieniste, tandtechnieker, enz. Mijn grote dank, ik ben voor een groot deel over mijn angst heen en mijn gebit vaart er wel bij.

Duidelijke uitleg
9
9
Hygiëne
10
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Komt afspraken na
10
10
9,8
ramona van mook  02/08/2016 - 17:33

geweldig was bang heel bang maar ga nu zonder moeite naar de tandarts zo goed en zorgzaam

Duidelijke uitleg
9
9
Hygiëne
9
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Komt afspraken na
9
9
9,0