Tandartsenpraktijk Quist Hoogvliet | Tandarts.nl

Tandartsenpraktijk Quist Hoogvliet

Gezonde mond

In onze praktijk in Hoogvliet (Rotterdam) staat goede zorg en heldere communicatie op nummer 1. U helpen zoals wij zelf geholpen willen worden, daar staan wij voor! Een gezonde mond is voor iedereen mogelijk en de weg naar een gezonde mond maken wij graag zo aangenaam mogelijk voor u. Tandartsenpraktijk Quist is een goed georganiseerde praktijk. Onze medewerkers werken volgens duidelijk richtlijnen en protocollen die hygiene, kwaliteit en juiste communicatie waarborgen.

Vakinhoudelijk

Onze tandartsen zijn in Nederland of België afgestudeerd. Elke tandarts heeft zijn eigen patiëntenbestand. Doordat er regelmatig vakinhoudelijk overleg is, de tandartsen veel bij- en nascholing volgen en het effect van specifieke behandelingen wordt getoetst en geëvalueerd hebben zij een hoog opleidingsniveau. Door het vastleggen van goede randvoorwaarden om kwaliteit te waarborgen en het werken met moderne apparatuur wordt het maximale effect van een behandeling bereikt.

Informatie

Wilt u meer informatie over onze praktijk, bezoekt u dan onze website of neem contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord. Tot ziens in onze praktijk!

 

Patiënt beoordeling

Deze tandarts heeft geen beoordelingen.