Tandarts TP Dentallogics in De Bilt | Tandarts.nl

TP Dentallogics

Bij Tandartspraktijk Dentallogics staan kwaliteit en een prettige sfeer centraal. Wij maken gebruik van de meest moderne en geavanceerde technieken, apparatuur en behandelmethodes. Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat het gebit er goed uitziet maar bovenal gaat het ons om uw gezondheid. Mede door onze samenwerking met het nabijgelegen Tandtechnisch Laboratorium Heibloem kunnen wij snel en servicegericht werken. Ons motto is een gezond gebit voor ieders budget.

Onze praktijk werd door tandarts Botenga in 2004 geheel nieuw op deze lokatie opgezet. De verzorging van de patiënten van tandarts Bouman uit Bilthoven werd overgenomen. De praktijk groeit gestaag. In 2007 hebben wij de zorg voor de patiënten van tandarts Steenks uit Groenekan overgenomen zodat hij zich kan richten op het gnatologie onderzoek aan de Radbout Universiteit in Nijmegen en in 2009 heeft tandarts Braak uit De Bilt zijn praktijk neergelegd en ons de verdere begeleiding van zijn patiënten toevertrouwd. In 2010 is een samenwerkingverband met tandarts Jeroen Huigen onstaan die de implantologie binnen onze praktijk op zijn hoede heeft genomen.

Momenenteel werken wij met drie tandartsen, één mondhygieniste en twee preventie-assistentes. Zo zijn wij nu 5 volledige werkdagen per week geopend, 51 weken per jaar en veelal zijn twee tandartsen beschikbaar.

Waardering

Deze praktijk heeft geen waarderingen.