Tandartspraktijk D. Berghuis

Meeuwenlaan 25, 1021HR Amsterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
3.9
Zorgkaart
8.7
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:45 - 12:30
 • arrow dinsdag
  14:00 - 17:00
 • arrow woensdag
  8:45 - 12:30
 • arrow donderdag
  14:00 - 17:00
 • arrow vrijdag
  8:45 - 12:30
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling

Team

tandarts
0.0
Daan Berghuis
Tandarts

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
0.0
3.9
8.7
Jim Gijbels 02 Jun 2021 - 12:21

Zeer sympathieke kundige man. Hij heeft bijna altijd tijd voor je en heeft zelfs wel eens iets gratis gedaan

. houtslager 15 Jan 2021 - 23:09

Deze Google-recensie is zonder tekst

Marissa Gaanderse 31 Aug 2020 - 13:48

Prettige tandarts. Doet geen onnodige behandelingen, werkt snel. De praktijk is misschien wat ouderwets maar ik vind dat wel z'n charme hebben.

Piet Gijswijt 18 Mrt 2019 - 13:48

Tandarts Daan Berghuis is al 34 jaar onze tandarts en al 34 jaar hebben wij geen klachten over zijn houding of werkwijze en ook zijn assistentes leveren goed werk. Het is altijd te betreuren als je je vertrouwen in een arts stopt en dat valt om wat voor reden dan ook tegen maar om te zeggen dat hij een slechte tandarts is en dat er gewaarschuwd moet worden is wat ons betreft de grootste flauwekul.Daan Berghuis is een goede tandarts en een prima mens die sociaal, en altijd aanspreekbaar , is en ook altijd tijd vrij zal proberen te maken mocht je een probleem hebben met je gebit. Voor een ieder die een tandarts zoekt die niet alleen voor geld werkt maar nog passie voor zijn vak ,en de mensen die bij hem komen, heeft zouden wij hem zeker aanbevelen!

anita van Remmerden 25 Jun 2018 - 08:06

Deze Google-recensie is zonder tekst

antonin prochazka 05 Mrt 2018 - 04:06

Ik wil iedereen waarschuwen voor deze man. Hij heeft een kies totaal verwoest en mij een heel slechte tijd bezorgt. Enige jaren geleden moest er een wortelpunt behandeling gedaan worden. Daarvoor moest een vulling verwijderd worden. Echter na een week kreeg ik gigantische aangezichtspijnen, in mijn hele gezicht. Bleek dat Berghuis de wortel niet goed had doodgemaakt en het was gaan zweren. Ik kreeg pijnstillers en antibiotica van mijn huisarts. Opnieuw naar Berghuis. Hij probeerde opnieuw de vulling uit mijn kies te krijgen, maar was er totaal niet bij met zijn gedachten. Hij was non stop aan het kwekken met zijn jonge assistente die hij blijkbaar veel interessanter vond dan mijn gebit. Hij gebruikte daarbij bovendien zoveel grof geweld (letterlijk wrikken en hakken op de kies) dat de kies in tweeën brak. Los gezien van de angstaanjagende ervaring van iemand die met grof geweld in mijn gebit zit te hakken zonder dat hij zijn aandacht er bij heeft, heeft deze man mijn gebit verwoest. Daarna heeft hij mij nog een gepeperde rekening gestuurd die ik geweigerd heb om te betalen. Deze man moet onmiddelijk uit zijn ambt worden gezet.

Lucky Boeit Niet 12 Sep 2017 - 16:12

Slechtste tandarts ooit trekt een verstaande kies in de onderkaak ontwricht daar bij mijn kaak beschadigd een zenuw en spier ben nog zo netjes de meneer op te bellen krijg de assistenten voor een oplossing maar een oplossing hebben ze niet gaan dan leugens vertellen dat er een ontsteking zit ziek in jullie hoofd zijn jullie echt waar en diep diep triest kom is eerlijk uit voor je fouten dan ben je een echt man /dame en heb ik respect voor je wilde het netjes oplossen maar nu stap ik bij deze naar mijn advocaat ben hier niet van gediend met vriendelijke en super veel pijnlijke groeten lugracia sampye

Sven Rotteveel Mansveld 11 Jun 2017 - 09:01

Deze Google-recensie is zonder tekst