Retourneren en webshop | Tandarts.nl

Retourneren

Volledige terugbetaling

De consument heeft recht op volledige terugbetaling van alle kosten die hij heeft gemaakt om de bestelling geleverd te krijgen. Dit betekent dat u ook de bezorgkosten of andere bijkomende kosten die u heeft betaald terug moet krijgen als u de bestelling in zijn geheel annuleert.

Recht op annulering

Het recht om de aankoop te annuleren mag niet worden beperkt om andere redenen dan de wettelijke redenen. Dit geldt ook voor artikelen met korting.

Termijnen

U heeft na de dag van ontvangst van het product wettelijk 14 dagen bedenktijd. Vanaf het moment van annulering moet u de aankoop binnen 14 dagen terugsturen. De webwinkel moet het bedrag binnen 14 dagen na het bericht van de annulering terugbetalen.

Betaalmiddel

De webwinkel mag alleen terugbetalen met een tegoedbon als de consument hiermee heeft ingestemd of zelf met een tegoedbon heeft betaald. Dit geldt ook voor online aankopen in de uitverkoop.

Adres

Artikelen kunt u aan ons retourneren via een DHL Parcelshop. Klik hier om een servicepunt te zoeken. U kunt het pakket afgeven bij de Parcelshop onder vermelding van 'Drogisterij.net'.

Wij kunnen een schadevergoeding in rekening brengen wanneer u meer heeft gedaan dan nodig was om het artikel uit te proberen. Wij brengen de verzendkosten (€ 2,99) voor de retourzending in mindering op het terug te betalen bedrag. Het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele (standaard) verzendkosten voor de heenzending worden snel gerestitueerd en in ieder geval binnen 14 dagen nadat wij de melding van herroeping hebben ontvangen. Indien wij de retourzending niet binnen 14 dagen ontvangen hebben, dan wachten wij tot wij het artikel ontvangen hebben of tot u kunt aantonen dat het artikel is retour gezonden.