Binnenkort naar de tandarts? Gebruik de groene button "Vraag een afspraak aan" op de pagina van de tandartspraktijk op deze site waarmee u een afspraak wilt maken. Snel, makkelijk en zonder wachttijd, de tandarts belt u zo snel mogelijk.
Informatie over adverteren op tandarts.nl | Tandarts.nl

Informatie over adverteren op tandarts.nl

Wat kost een klik?

Voor een klik op de naam van uw tandartspraktijk en het openen van de profielpagina zal 25 eurocent in rekening worden gebracht.

Kan er misbruik van de zoekmachine gemaakt worden?

De zoekfunctie is beveiligd tegen meerdere malen klikken, een klik van een gebruiker wordt slechts eenmaal geteld. IP-adressen die veel kliks veroorzaken worden afgesloten. Ook buitenlandse IP-adressen ook niet worden geteld, zodat u alleen betaald voor echt relevante bezoekers op uw pagina. Dit is bij andere systemen als Google Adwords niet zo streng ingesteld.

Wat ben ik minimaal in een jaar kwijt?

Als startbedrag zal 25 euro worden gevraagd, dit is echter direct een pre-paid bedrag van 25 euro aan kliks, waardoor er geen kosten gevraagd worden voor de eerste honderd kliks.

Kan ik onverwachts met een hoog maandbedrag worden geconfronteerd?

Dat is niet mogelijk. Het is gebleken dat de fluctuaties niet groot zijn, maar als extra zekerheid kan u een maximum per maand opgeven, indien dat overschreden wordt verdwijnt de advertentie tot het begin van de volgende maand. U kunt ook een email-alert instellen als u een bepaald bedrag bereikt in die maand.

Ik zie ook advertenties naast informatie op de pagina's van Tandarts.nl

Geregistreerde praktijken kunnen voor een vast bedrag per maand hun praktijk bij verschillende onderwerpen op Tandarts.nl plaatsen. U kunt dit instellen in het control panel na inloggen. Elke maand kunt u een advertentie aan of uitzetten.

Wanneer kan ik opzeggen?

Wij zijn ontzettend flexibel en houden niet van wurgcontracten. U kunt elke maand opzeggen door een mailtje te sturen naar [email protected]. Het account zal dan aan het begin van de maand worden geïnactiveerd en afgerekend.

Er kan ook meer betaald worden dan 25 eurocent per klik, wat voor voordeel kan dat hebben?

Uit onze gegevens is gebleken dat praktijken bovenaan de overzichten meer bezoekers dan lager geplaatste praktijken krijgen. Met name in de grote steden waar de lijst uit meerdere pagina’s bestaat, heeft het een voordeel om op de eerste pagina te vinden te zijn. Tandartspraktijken die een hogere prijs per klik betalen zullen boven praktijken geplaatst worden die een lager of het standaard bedrag betalen.

Hoe wordt gefactureerd?

Bij aanmelding wordt 25 euro ex btw gefactureerd. Vervolgens wordt er tweemaal per jaar gefactureerd, aan het begin en halverwege het jaar. Het bedrag zal via een automatische machtiging worden geïncasseerd. Praktijken die zich in het laatste kwartaal van het jaar aanmelden hoeven in het begin van het volgende jaar niet nogmaals het startbedrag te betalen.

Wat zijn de resultaten van een klikadvertentie op internet?

Uit onderzoek bij de Kliniek voor Tandheelkunde bleek 3,1% van de kliks te leiden tot een echte patiënt in de stoel. De advertentie is wat dat betreft snel rendabel indien uitgezet wat er omgezet wordt met een nieuwe patiënt.

Op dit moment adverteren meer dan 650 tandartspraktijken op Tandarts.nl omdat het een goede en efficiënte wijze is om uw praktijk op internet onder de aandacht te brengen.
Tandarts.nl heeft meer dan 125,000 duizend unieke bezoekers per maand en is een autoriteit op tandheelkundige informatie en de bezoeker herkent de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.\

Door de inkomsten en steun van de tandartsen zijn we in staat om het team van vragenbeantwoorders en de website updates te betalen. Tandarts.nl is hierdoor instaat om zich te kunnen blijven door ontwikkelen en o.a door de consument voor te lichten over het hoe en waarom van tandheelkundige ingrepen en kwaliteit in relatie tot tarieven.

EXTRA vragen

Heb je vooraf informatie gekregen over de kosten van de behandeling?
Hoe ben je te woord gestaan door de medewerkers van de praktijk?
Ben je goed geïnformeerd aan het begin van de behandeling?
Werd je geïnformeerd tijdens de behandeling?
Kreeg je advies en instructies na de behandeling?
Hoe is het resultaat na de behandeling?
De praktijk waar ik patiënt ben, kent flexibele openingstijden
De telefonische bereikbaarheid van de praktijk?