Binnenkort naar de tandarts? Gebruik de groene button "Vraag een afspraak aan" op de pagina van de tandartspraktijk op deze site waarmee u een afspraak wilt maken. Snel, makkelijk en zonder wachttijd, de tandarts belt u zo snel mogelijk.
Hier letten patiënten op in de zoektocht naar een tandarts

Waar deze mensen zich vroeger tot één van de buren zouden wenden met de vraag welke specialist wordt aangeraden, raadplegen ze nu het internet. In de online zoektocht naar een tandarts spelen vier factoren een rol.

Wie een tandarts zoekt in bijvoorbeeld de omgeving van Almere, kan daarvoor een grote verscheidenheid aan websites raadplegen. Op Tandarts.nl komen voor mensen direct alle antwoorden samen op de vragen die relevant zijn voor iemand die een tandarts zoekt. Dat geldt ook voor patiënten van tandartsen die op niet-voorziene momenten de hulp in willen schakelen van een specialist.

Elkaar goed kunnen begrijpen

Met een tandarts bouwen mensen graag een vertrouwensband op. De specialist voert immers precaire werkzaamheden uit in de mond, waardoor de patiënt graag hoort wat de tandarts doet en wat hij of zij nog gaat doen. Het is precies de reden dat mensen een sterke voorkeur hebben voor een tandarts die Nederlands spreekt. Patiënten willen de specialist goed verstaan en begrijpen.

Bereikbaarheid

Een ander goed argument in de keuze voor een tandarts en de loyaliteit daaraan blijkt de telefonische bereikbaarheid. Het weegt zwaar voor alle patiënten, die nog altijd graag gebruik maken van de telefoon voor het maken van een afspraak die past in de agenda. Vanzelfsprekend vermeldt Tandarts.nl de telefoonnummers van specialisten waar we mee samenwerken. De ‘Bel-mij-terug-knop’ waarover de bij Tandarts.nl aangesloten specialisten beschikken, werkt daarnaast heel efficiënt. Dat geldt ook voor de directe belmogelijkheid. Lees hier meer over een samenwerking met Tandarts.nl.

Kennis

Patiënten waarderen een tandarts die voldoende bijscholing geniet en wiens kennis up-to-date is. Daarom noteren we voor de bij Tandarts.nl aangesloten specialisten of ze staan ingeschreven in het kwaliteitsregister (KRT).

Filteren op specialiteiten en faciliteiten

Soms heeft een patiënt of juist degene die nog op zoek is naar een tandarts een speciale behandeling nodig. Implantaten moeten bijvoorbeeld worden geplaatst of er is een probleem ontstaan met het tandvlees. Wie filtert op specialismen en faciliteiten, krijgt precies de tandartsen en orthodontisten te zien die aan specifieke eisen voldoen. Hetzelfde principe is toepasbaar bij het verkrijgen van een overzicht van tandartspraktijken die behalve op werkdagen ook in de avonduren en in de weekenden zijn geopend.

Wilt u gegevens aanvullen zodat u nog beter kunt inspelen op de zoekcriteria van mensen met een zorgbehoefte aangaande hun gebit? Log gratis in op Tandarts.nl, voer extra gegevens in en wij zorgen dat deze worden verwerkt. 

EXTRA vragen

Heb je vooraf informatie gekregen over de kosten van de behandeling?
Hoe ben je te woord gestaan door de medewerkers van de praktijk?
Ben je goed geïnformeerd aan het begin van de behandeling?
Werd je geïnformeerd tijdens de behandeling?
Kreeg je advies en instructies na de behandeling?
Hoe is het resultaat na de behandeling?
De praktijk waar ik patiënt ben, kent flexibele openingstijden
De telefonische bereikbaarheid van de praktijk?