Nieuwe spoed tandartspraktijk in Amsterdam | Tandarts.nl

Amsterdam krijgt een nieuwe spoed tandartspraktijk. De praktijk is bedoeld als een verlengstuk van tandartspraktijken in Amsterdam en de omgeving van Amsterdam. De naam van de praktijk is Dental365 en is gevestigd in Amsterdam Oost. Het is een concept waarbij de kwaliteit van spoedeisende zorg én beschikbaarheid een aanvulling is op de ‘gewone’ tandheelkundige praktijken. Eerder opende Dental365 een praktijk in Den Haag.

Walk-in tandartsconcept

Het zogenaamde walk-in tandartsconcept van Dental365 werkt zo dat men 24/7 terecht kan in het geval van een tandheelkundig probleem. Hierbij wordt nauw samengewerkt met tandheelkundige praktijken, ziekenhuizen en- specialisten uit de omgeving, die hun patiënten doorverwijzen naar Dental365 wanneer zij zelf niet in staat zijn om hulp te verlenen. Dit kan zijn buiten reguliere openingstijden, in het weekend of tijdens de vakantie van een tandarts, maar ook wanneer een tandarts te druk is met afspraken waardoor hij een patiënt niet direct kan helpen.

Informatie over tandartspraktijk Dental365

Dental365 is de grootste spoedeisende tandheelkundige kliniek in Amsterdam. Dental365 is zeven dagen per week geopend en werkt nauw samen met tandheelkundige praktijken en –specialisten om spoedgevallen direct te kunnen behandelen. De formule is gebaseerd op het succesvolle en betaalbare ‘walk-in tandarts’ concept.