Steverink in bestuur NVM | Tandarts.nl

Mondhygiënist Lieneke Steverink is vrijdag 11 november 2016 toegetreden tot het bestuur van NVM-mondhygiënisten. NVM staat voor Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten. Het is de beroepsorganisatie voor mondhygiënisten in Nederland.

Onderwijs, scholing en wetenschap

In het bestuur heeft Lieneke de portefeuille Onderwijs, Scholing en Wetenschap. Lieneke schrijft al jaren artikelen op Tandarts.nl en is actief als moderator op het forum van Tandarts.nl. Wij feliciteren Lieneke met haar benoeming en wensen haar veel succes toe de komende jaren!

Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten

De  Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM) is de beroepsorganisatie voor mondhygiënisten in Nederland. De NVM staat borg voor professionele preventieve mondzorg. Dit doet zij door de belangen van mondhygiënisten en consumenten zo goed mogelijk te behartigen. De NVM bevordert professionele en preventieve mondzorg voor de inwoners van Nederland. Van alle praktiserende mondhygiënisten in Nederland is 85 procent bij de NVM aangesloten. Dat zijn bij elkaar meer dan 3.000 leden.