* Binnenkort is de site vernieuwd! Sneller, makkelijker en completer.
* Regel een afspraak via de groene button op deze site op de praktijkpagina van je tandarts.
Dikke kaak | Tandarts.nl
1 post / 0 nieuw
Dikke kaak
Remk000
Offline
Laatst gezien: 2 maanden 2 weken geleden
Geregistreerd: 07/22/2020 - 22:56
door Remk000 vr, 08/07/2020 - 23:10
#1

Hoi allemaal,

Drie weken geleden heb ik een wortelkanaalbehandeling gehad na hevige kiespijn. Deze is niet uitgevoerd bij mij eigen tandarts, maar door de andere tandarts in de praktijk die hierin gespecialiseerd is. De pijnscheuten zijn weg, warm/koud is geen probleem meer. Kauwen was wel pijnlijk.

Nu heb ik sinds 2 dagen een zeurderig gevoel en werd ik vanochtend wakker met een stijf gevoel onder de behandelde kies. Meteen de tandarts gebeld en twee uur later lag ik in de stoel. Volgens de röntgenfoto is de wortelkanaalbehandeling goed gegaan en kwam deze zwelling weg bij nog wat restjes zenuw en kortweg de ontsteking onder deze behandelde kies. Ik heb een antibiotica kuur voor een week gekregen.

Ik heb best veel last van dit stuk (lijkt tandvlees) en heb een duidelijke “bobbel” in mijn gezicht staan. Met pijnstilling is het te doen, maar het voelt erg hard en stijf aan als ik over mijn linker onderkaak wrijf.

Wie herkent dit? Wat is er bij jou gebeurt om dit te verhelpen? Ik ben inmiddels wel goed zat van de pijn die nu een maand aanhoudt.