3 berichten / 0 nieuw
Help!
Mike
Offline
Laatst gezien: 5 jaar 2 maanden geleden
Geregistreerd: 12/06/2002 - 01:00
door Mike vr, 12/06/2002 - 14:11
#1

Hoi,
Ik ben redelijk nieuw (zeg maar splinternieuw) hier.
Ik zoek eigenlijk ook een goede angsttandarts bij mij in de buurt (omg. enschede)
Ik kwam met een score van 17 uit de test en dat is dus ook niet echt geruststellend.
Ik moet gewoon weer naar de tandarts maar durf het gewoonweg niet, op het moment dat ik dit schrijf heb ik zo'n ontzettende kiespijn dat ik er gewoon misselijk van wordt, vannacht heb ik gewoon niet geslapen zelf niet nadat ik 3 aspro-bruis tegelijk had ingenomen.
Het grootste probleem bij mij is dat ik een tijdje terug bij een kaakchirurg moest zijn om 3 verstandskiezen tegelijk te laten trekken, ik kreeg verdoving en nog voordat die goed was ingewerkt (ik zei nog tegen hem dt ik nog veel voelde van mijn tanden) begon hij al te trekken en de snijden, de verdoving begon pas te werken toen ik naast mijn vriendin in de auto zat om naar huis te gaan.
Omdat ik na die tijd nog dik twee weken last van mijn mond heb gehad kon ik met mijn tandenborstel niet in de buurt komen mijn tanden zonder het uit te gillen van de pijn, vandaar dat ik nu dus een ontzettende krater in mijn achterste tand heb zitten, ook zijn er enkele vullingen losgeraakt door het krachtvertoon van de chirurg welke een week later helemaal loslieten en dus een gapend gat achterlieten.

Ook al doet dit verschrikkelijke pijn, ik ben nog steeds te bang om naar de tandarts te gaan, kan iemand helpen door bijv. adressen te geven van angsttandartsen want ik weet niet meer wat ik moet doen, ik wil weer eens lekker kunnen slapen en normaal eten zonder op te moeten passen dat ik geen eten kauw aan de verkeerde kant van mijn mond.

Mike

Moon
Offline
Laatst gezien: 3 jaar 7 maanden geleden
Geregistreerd: 08/26/2002 - 02:00
door Moon vr, 12/06/2002 - 17:55

Wat vervelend dat je zoveel pijn hebt. Ben je doorgestuurd door je eigen tandarts naar de kaakmeneer???
Ben je dan nu ook bang voor je eigen tandarts???

Ik durf het bijna niet te zeggen... maar er is werkelijk maar één manier om van deze vervelende pijn af te komen. Angsttandarts.. lijkt me een goed plan.. er staan op deze site ook genoeg adressen. Volgens mij hebben de meeste angsttandartsen een wachtlijst...

Maar wat ga je doen als niemand reageert met een angsttandarts???

Uit ervaring weet ik dat er niet zo heel veel mensen geregeld op deze site komen. Ze stellen een vraag, en krijgen antwoord en gaan dan weer. Het moet toeval zijn, als iemand net toevallig uit enschede komt en ook nog een angsttandarts weet.

Misschien moet je het heft in eigen hand nemen en een willekeurige tandarts bellen in Enschede en daar het verhaal uitleggen,m isschien weten zij een angsttandarts.

Ik wens je heel veel sterkte|!

Groetjes

Guusje
Offline
Laatst gezien: 5 jaar 2 maanden geleden
Geregistreerd: 10/03/2002 - 02:00
door Guusje za, 12/07/2002 - 09:25

Hai Mike,

Ik heb in de overijssel ook gezocht naar een angsttandarts. De enige die ik heb kunnen vinden zit bij jou in Enschede! In het medisch spectrum zijn twee angsttandartsen, ik heb er heen gebeld......maar er is een wachtijd van een jaar!!!!
Als ik je bericht zo lees, kun jij zo lang niet wachten.

Kijk eens bij "zoek een tandarts" daar staat een tandarts in haaksbergen en warnsveld die ook gespecialiseerd zijn in angstige patienten en die nog patienten aannemen, mischien zit daar iets voor je bij.

Ik wil je heel veel sterkte wensen
Groet Guusje