Tips: De hoofdpagina van tandarts.nl

Author:
Lieneke
Posted:
wo, 08/11/2004 - 09:26
Via de hoofdpagina van http://www.tandarts.nl is een hoop informatie te vinden. Hierop eens rondkijken is de moeite waard!
bijtertje (niet gecontroleerd)

De alveole is 8 weken na extractie kies 1.7 met een antrumperforatie dichtgegroeid. In de neusholte voel ik nog steeds de wond vd perforatie, het vlies is nog niet dichtgegroeid. Af en toe 'steekt' het nog. Hoelang duurt zo'n heling vh (slijm)vlies in de neusholte? Vlg kaakchirurg en huisarts mag ik vliegen, vindt het echter doodeng!!! Gaat dat niet ontzettend pijn doen?
Jammer dat er geen reacties worden gegeven (tandartsen of specialisten) op het forum. Ontving alleen een persoonlijk bericht van iemand die zijn profielnaam wilde wijzigen pfff, ik ben geen moderator vh forum maar patiënt! Dit forum heeft totaal geen nut! :(
do, 03/31/2016 - 16:02 Permalink
Esman

Ik ben 23 jaar en erger me alle lange tijd aan de kieren tussen mijn tanden en zou graag de kieren waar je tandvlees ziet naast mijn tandem willen opvullen.
Wie kan me raad geven ?
Facings kan ik helaas niet betalen
Mijn tanden zijn verder kern gezond en ben er ook zuinig op. Foto 1 zijn mijn tanden
Attach
vr, 07/08/2016 - 17:56 Permalink
Romy32

Als antwoord op door Esman

Als ik eerlijk ben vind ik jouw tanden mooier dan die op het onderste plaatje.
De 'kieren tussen je tanden' waar je tandvlees ziet zijn je interdentale papillen, en die zien er bij jou juist mooi uit.

Maar misschien begrijp ik je verkeerd hoor.

En je hebt je bericht geplaatst in een oud topic wat verder niets met je vraag te maken heeft.
Dat is op zich niet erg hoor, maar misschien krijg je meer reacties als je even een eigen topic aanmaakt.
za, 07/09/2016 - 10:12 Permalink
Renskevraagt

Er zit een ontsteking onder een kroon (kies) met stift. De tandarts heeft al aangegeven dat de stift met kroon eruit moet vanwege verleden van de kies. Er zit wat ruimte tussen tandvlees en kroon dus de ‘zooi’ kan eruit volgend hem. Nu moet er een afspraak met de kaakchirurg gemaakt worden, en dan een plan de campagne. Implantaat, brug whatever. Mijn vraag is: moet hier niet enige spoed zijn? Ik loop de hele dag met een enorm vieze smaak en als ik het aanraak stinkt het ontzettend. In schaam me dood, ben ook bang dat mensen het ruiken! Het is gevoelig maar dat valt (nu nog) Iets mee..
Heb wel zo’n spoelspuitje meegekregen maar is een beetje dweilen met de kraak open.
Meestal heeft zo’n kaakchirurg niet een twee drie tijd en plek.
Hoor t graag.

Renske
wo, 03/13/2019 - 22:41 Permalink