Tot en met 28 april behandelen tandartspraktijken ALLEEN spoed en pijnklachten indien u geen koorts hebt en/of verkouden bent.
De volgende praktijken zijn open voor spoed, pijnklachten en kinderen. Op afspraak kunt u terecht bij o.a.: Dental 365 in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Dordrecht. Karel Tandartsen (Rotterdam) & Mondzorg Centrum Utrecht -Tandarts Zaandam Westzijde 212. - Mondzorg Lingewijk Gorinchem -
-- Verwijzing naar nieuws bericht 25 Maart "Handreiking spoedbehandeling" --
Ervaring volledige prothese | Tandarts.nl
1 post / 0 nieuw
Ervaring volledige prothese
Unihorn
Offline
Laatst gezien: 3 weken 18 uur geleden
Geregistreerd: 03/15/2020 - 11:30
door Unihorn zo, 03/15/2020 - 11:41
#1

Hai!

Omdat er blijkbaar nog een soort taboe rust op het krijgen van een volledige prothese op jonge leeftijd heb ik zelf een blog bijgehouden over mijn ervaringen, gevoel en jawel; schaamte. Ik kwam erachter dat er online nauwelijks iets wordt gedeeld. Ja, sporadisch hier en daar wel wat ervaringen. Maar niet wat het echt met iemand kan doen, welke veranderingen het teweeg brengt en op welke manieren je het toch bespreekbaar kan maken. Er heersen veel vooroordelen over waarom iemand een overstap moet maken naar een prothese.

Dus bij deze:

grunkk.blogspot.com

Een blog waarin ik overga op een volledige prothese. Ik laat niets onbesproken en vertel wat het met mij doet, hoe ik het ervaar. Ik hoop hiermee anderen te kunnen helpen, om het bespreekbaar te maken. Ik wil zo graag het taboe doorbreken! Dus deel vooral.