Binnenkort naar de tandarts? Gebruik de groene button "Vraag een afspraak aan" op de pagina van de tandartspraktijk op deze site waarmee u een afspraak wilt maken. Snel, makkelijk en zonder wachttijd, de tandarts belt u zo snel mogelijk.
Ervaring volledige prothese | Tandarts.nl
2 berichten / 0 nieuw
Ervaring volledige prothese
Unihorn
Offline
Laatst gezien: 6 maanden 2 weken geleden
Geregistreerd: 03/15/2020 - 11:30
door Unihorn zo, 03/15/2020 - 11:41
#1

Hai!

Omdat er blijkbaar nog een soort taboe rust op het krijgen van een volledige prothese op jonge leeftijd heb ik zelf een blog bijgehouden over mijn ervaringen, gevoel en jawel; schaamte. Ik kwam erachter dat er online nauwelijks iets wordt gedeeld. Ja, sporadisch hier en daar wel wat ervaringen. Maar niet wat het echt met iemand kan doen, welke veranderingen het teweeg brengt en op welke manieren je het toch bespreekbaar kan maken. Er heersen veel vooroordelen over waarom iemand een overstap moet maken naar een prothese.

Dus bij deze:

grunkk.blogspot.com

Een blog waarin ik overga op een volledige prothese. Ik laat niets onbesproken en vertel wat het met mij doet, hoe ik het ervaar. Ik hoop hiermee anderen te kunnen helpen, om het bespreekbaar te maken. Ik wil zo graag het taboe doorbreken! Dus deel vooral.

Jammer dat je niet verder
Mimi
Offline
Laatst gezien: 5 dagen 18 uur geleden
Geregistreerd: 10/29/2018 - 19:05
door Mimi ma, 09/14/2020 - 16:51

Jammer dat je niet verder hebt geschreven, ik ben erg benieuwd naar hoe het nu is. Ben je er al aan gewend? Ik heb al meer dan 20 jaar een gebitsprothese, soms is het niet anders...