Staalwijk tandartspraktijk | Tandarts.nl

Staalwijk tandartspraktijk

Uw gezondheid en tevredenheid staan bij ons centraal!

De wens naar een gezonde, mooie glimlach. Deze wens is tegenwoordig door het gebruik van moderne tandheelkunde voor bijna iedereen bereikbaar.

Ons doel is het bieden van een optimale verzorging, rekening houdend met uw wensen en medische behoeften. Om dit doel te bereiken maken we gebruik van moderne technische middelen en een hoog niveau van esthetische en medische kennis. Ons tandheelkundig team werkt nauw samen met een tandtechnisch specialist voor een esthetisch resultaat op maat.

Het tandheelkundig team, onder leiding van Drs. E. Losch, heeft een langdurige en grondige opleiding genoten. Door het volgen van vervolgopleidingen en cursussen zijn we continu op de hoogte van nieuwe tandheelkundige ontwikkelingen. Drs. E. Losch is gespecialiseerd in behandelingen onder hypose bij angstige patiënten. Deze vrij nieuwe techniek wordt reeds in Duitsland op grote schaal succesvol toegepast.

Daarnaast is Drs. Losch ook gespecialiseerd in wortelkanaalbehandeling. Zij heeft deze opleiding gevolgd aan de universiteit van Munster. Recent is het team versterkt door Dr. E. Mattos. Dr. Mattos heeft zijn specialisaties geleerd in Amerika. Hij is langdurig verbonden geweest aan het Medical Center of Boston. Daar heeft hij hoofdzakelijk implantologie en orthodontie gedaan. Door teamwork, hoge kwaliteitseisen en patiëntgericht handelen kan een optimale tandheelkundige verzorging voor u worden gerealiseerd. 

Wij verheugen ons op uw bezoek aan onze praktijk!

Patiënt beoordeling

Deze tandarts heeft geen beoordelingen.