Help me!!

Author:
Anke2017
Posted:
do, 02/23/2017 - 22:40
Hi forum,

Ik loop sinds een jaar bij de Mondhygiëniste waarbij ik afgelopen jaar pocketmeting heb gehad! Door goed poetsen met elektrische tandenborstel, ragers en stoppen met sporadisch roken zijn mijn pockets in afgelopen jaar verminderd! Goed nieuws iig! Echter zie ik nog steeds dat mijn tandvlees sterk ontstoken is, vooral aan de onderkant van tandvlees onder en bovenin tandvlees boven! Daarnaast heb ik flink weggetrokken tandvlees met name aan mijn ondergebit! Ik heb een verwijziging gevraagd voor parodontoloog en met veel moeite gekregen, mh vond het niet nodig! Ik zie dat er ook kleine black triangels tussen mijn boventanden komen en spleetje tussen mijn voortanden! Altijd super mooi gebit gehad maar merk dat ik heel erg onzeker over mijn tanden ben de laatste tijd! Ik heb over 2 weken afspraak met parodontoloog om te kijken naar mogelijkheden!
Ik heb een foto toegevoegd, wat zeggen jullie ervan op basis van foto? Wat kan ik doen? Poets mijn tanden echt super goed met parodontox (tering vies maar ja) en heb ragers van interpox

Ik hoop dat jullie me kunnen helpen, zo kan ik dit ook weer meenemen naar de parodontoloog

Bedankt alvast

Gr Anke
Attach
Lieneke

Ten eerste vind ik uw gebit helemaal niet lelijk. Het is mooi schoon en glanst. Maar het gaat niet om mijn mening. Waarschijnlijk is uw tandvlees nu gezond maar vindt u het nu niet fraai. Ik zie ook wat verdikkingen, ik denk festoons. Wellicht poetst u te hard? Ik weet niet of de parodontoloog een mooie oplossing heeft voor het teruggetrokken tandvlees want, zo ver ik kan beoordelen, is het een wat lastige indicatie daarvoor.
vr, 02/24/2017 - 08:49 Permalink