Zelfde klachten voor en na apexresectie

Author:
Anjko
Posted:
zo, 08/19/2018 - 16:10
Hallo,

Ik ben hier nieuw. Ik had sinds 27 Juni last van kaak en ze hadden daarom mijn verstandskies eruit gehaald, ook omdat het daar gevoelig was.
Geen last gehad van pijn, wel drukkende pijn.
1,5 week later kreeg ik veel last van drukkende pijn aan gehemelte, rechter kaak, rechter neus, rechter oog en bijna gehele voorhoofd. Dit de hele dag door, ene keer mild en andere keer heel heftig met hoofdpijn aanvallen (zo noem ik het maar) waardoor ik niet kan fuctioneren.
Antibiotica geslikt, omdat huisartsen dachten aan holte ontstekingen. Volgende dag na de KNO arts geweest, maar had geen holte ontstekingen dus mocht met de antibiotica stoppen.
Ik kreeg deze vrijdag helse hoofdpijn- rechter gezichts pijn aanval en er kan geen medicatie tegenop. Sinds 27 juni slik ik 4000 pcm en inbrofen ben ik allergisch voor.

Ik ben vrijdag na de kaakchirurg geweest en ze zagen dat er een ontsteking zat aan de wortel tand van mijn rechter boven kies. Ik kreeg per direct een apexresectie. ( Vorige jaar heeft dezelfde kies een wortelkanaalbehandeling gehad )

Nu heb ik dus weer erge drukkende “holte” pijn, rechter neus, oog, voorhoofd en kaak, maar nog geen hoofdpijnaanval gehad, waar ik hele tijd bang voor ben want ik krijg daardoor paniekaanvallen.

Het is net 2 dagen geleden dat ik de apexresectie heb gehad.
Mijn oude klachten heb ik nog steeds. Hoe lang kan dit aan houden? Of moeten de klachten nu al milder zijn? Ik heb bijna 2 maanden met rechter gezichtspijn gezeten en nu nog steeds, helaas.

Ik hoop dat jullie hier een antwoord op hebben.

Gr Anja
Anjko

Als antwoord op door vV

is er serieus onderzoek gedaan naar wellicht knarsen of klemmen? de uitstralingen zouden daarop kunnen wijzen, verklaart ook waarom de diverse behandelingen niet helpen.


Nee nog niet.
Ik heb nu een antibiotica kuur gekregen met een neusspray en moet van de pcm af omdat ik het al te lang slik en daar kun je ook klachten van krijgen. Vannacht kreeg ik helaas weer een persend gevoel in me rechter kant van het gezicht.
Kaak chirurg denkt bijholte ontsteking omdat de wortelpunt ontsteking ook in mijn bij holte zat.

Ik heb ook al een maand een vieze smaak in me mond en veel slijm, soms gele slierten doorheen, maar vind het raar dat de kno arts niks heeft gezien vorige maand.
Ik hoop dat het weggaat.
ma, 08/20/2018 - 11:39 Permalink