Verstandskiezen trekken na 5 dagen nog afentoe een beetje bloed? kiezen niet op elkaar.

Author:
tom.as94
Posted:
za, 02/16/2019 - 18:38
Hoi,

dit is mijn eerste forum hier heel veel gelezen maar dit onderwerp kon ik nergens vinden.

Ik ben afgelopen maandag geopereerd aan mijn verstandskiezen aan de linkerkant, boven werd er redelijk makkelijk uitgetrokken onder ging het uitsnijden/boren een stuk moelijker in 4 delen. Nu heb ik na 5 dagen nog steeds soms dat er een beetje bloed vrijkomt.
verder kan ik mijn kiezen niet op elkaar doen (dus vast voedsel eten gaat niet) omdat het tandvlees een beetje op/tegen mijn achterste kies ("heuveltje" van kies linksachter bovenop) ligt en ik daar dus op bijt.

nu voor wat verdere informatie bovenop het tandvlees ligt een soort kuiltje met 2 lijntjes naar achter in de mond en naar beneden lijntjes zit soms een beetje bloed in lijkt erop dat het niet geheel dicht is gehecht, in het kuiltje trouwens ook. verder is mijn wang bijna weer de oude tandenpoetsen gaat eigenlijk zonder problemen. en de bloeduitstortingen in mijn wang zijn na een paar dagen blauw paars geel te zijn geweest niet meer te zien sinds vandaag.

TLDR.

mijn vragen zijn:
Kan het bloeden geen kwaad na 5 dagen? naar mijn idee is het best lang na de ingreep aan de rechterkant was het na 3 dagen gestopt.
Slinkt het tandvlees "bergje" nog een beetje zodat ik normaal kan eten?
hechten de "lijntjes" vanzelf ik weet dat het uiteindelijk wel dichtgroeit. maar zal het niet uit elkaar "vallen" nadat de hechtingen zijn opgelost?

ps als het verhaal met de lijntjes haha niet helemaal duidelijk is kan ik een foto bijvoegen.

ik ben zonder verbetering iniedergeval van plan om maandag of dinsdag te bellen.

Mvg,