Ineens pijn in gebit bij Griep?

Author:
tingobop
Posted:
vr, 11/27/2015 - 15:04
Hallo ik heb nu heel erg de griep ,het begon met keelpijn en daarna een verstopte neus.en nu lijkt het op mijn gebit te zitten..

maar nu heb ik 2 kiezen die een wkb ondergaan hebben een half jaar geleden en waar ik altijd nog iets aan heb blijven voelen,en vannaacht werk ik ineens wakker van de pijn aan die 2 kiezen. de ene zit in de bovenkaak en de andere in de onderkaak. die in de onderkaak geeft de meeste pijnklachten. heel het tandvlees doet zeer en ik heb echt een zeurende pijn die amper te onderdrukken is met pijnstillers. kan dit iets met de griep te maken hebben?
Lieneke

Ontstekingen kunnen oplaaien bij verminderde weerstand. Misschien zijn de wkb's niet voldoende gelukt. Het vocht van de holtes door de verkoudheid kan wel op de wortels in de bovenkaak drukken waardoor de gevoeligheid ook nog eens toeneemt.
ma, 11/30/2015 - 10:07 Permalink
tingobop

Ik heb echt het gevoel dat er niks gelukt is aan mijn gebit, die boven kiezen kunnen inderdaad door de holtes komen, er komt ook veel bloed uit mijn neus bij het snuiten ervan. al had ik voordat ik al die kanaalbehandelingen kreeg nooit last van mijn boven kiezen bij griep.

kies onder de 37 is ook veel gevoeliger, tandvlees is ook pijnlijk. ik weet het echt niet meer wat ik nu eigenlijk moet doen. ik kan wel weer naar de endodontoloog gaan maar dat is weer 500 euro armer. en is het dan ook voorgoed opgelost is de vraag? ik heb al 3000 euro tandartskosten en zit nog steeds met veel pijn in mijn mond ,

de last met de 37 is begonnen toen de 36 ernaast eruit gehaald is. de 37 had toen ook net een wkb gehad maar aan de kies is op de foto niks te zien. volgens de kaakchirurg kan het komen omdat de kies alleen staat en door de wkb verzwakt is en daardoor overbelast is geraakt. ik moet dan dus een implantaat laten zetten op de plaats van de 36 zodat de krachten over de 37 verdeeld worden. als ik een hard stuk chocolade blokje bijt op enkel die alleen staande kies dan kan dat niet, omdat het erg gevoelig is. maar als ik het blokje zo leg dat het op de 35 en de 37 overbrugt ligt dan kan ik het wel door bijten zonder pijn.

maar ik hoop niet dat de wortel al een breuk heeft van de 37

weet even niet wat te doen nu?
di, 12/01/2015 - 14:27 Permalink