gat na trekken van tand 3.5 na 3 weken nog niet dicht

Author:
glda19
Posted:
zo, 07/22/2018 - 16:46
Hi
Op 1 jullie is in spoed tand 3.5 aan de linkerkant moeten getrokken worden. Daar er de vulling was uitgevallen en er een vertikale breuk was.
Daar de tand ontzenuwd was heeft de tandarts van wacht. Deze hoofdzakelijk moeten weg boren.
Dus de maandag gebeld naar mijn eigen tandarts en mocht de vrijdag gaan. Hij heeft daar zo een verbandje ingestoken met een bruine kleur. De dinsdag is het eruit gevallen en moest de vrijdag terug op controle. Duw de een watje er in en hing nog wat etter aan. Heeft er terug zo een gaasje ingestoken. En na 3 dagen is het eruit gevallen. Alles zag er goed uit. Was normaal zei hij dat het nog niet dicht is na zo een operatie. of zou het nog niet volledig dicht zijn. Heb er eens in geduwd met een seriel gaasje en hing wat bloed aan.

Hij zei zou normaal gezien binnen 14 dagen al niet veel meer van te zien zijn. Maar zijn nu een week verder en in zie nog altijd een groot gat zitten. Waar er na het eten altijd etensresten in zitten. Dus spoel ik mij mond met water zodat ze er van zelf uitkomen.
Is het normaal ?
Zo ik nog moeten spoelen met perio aid volgens mijn tandarts niet? zou na van de week niet meer moeten spoelen wat denken jullie ?
Heb hier volgend al gelezen aan de open' kant is het bloedstolsel niet goed vast gaan zitten. Daardoor geneest de wond indirect. Dat is pijnlijker en langzamer. Maar het geneest, dat is zeker. Dus zou het kunnen dat het van binnen uit aan het groeien is plaats van de rand.