Aub wie kan mij helpen!

Author:
Yvi68
Posted:
zo, 03/17/2019 - 21:23
Ik heb begin deze week erg pijn gekregen aan de linker kant van mijn kiezen/kaak de precieze plek kon ik niet aanwijzen. Ik had na lang denken ( ben erg bang van de tandarts ) toch een afspraak gemaakt die mij na heeft gekeken. Fotos was niks te zien tikken was bij een kies wel wat gevoelig maar die is bijna helemaal vulling die was een keer voor de helft afgebroken. En onder komt mijn laatste verstandskies door de rest is er al uit. De tandarts zei dat het er wat ontstoken uitzag bij de doorkomende verstandskies omdat het tandvlees er wat over heen zat. De kies is al een stukje door. Ik heb een spuitje mee gekregen om te spoelen. Maar ik heb zo erg pijn ik voel het ook boven in me kaak terwijl het onder door komt. Is dit normaal? Ik ben zo bang dat het wat anders is en dat ik een wortelkanaalbehandeling moet of iets ik heb er nachtmerries van.
vV

zonder beeld erbij (dus de röntgenfoto) kan ik niet veel...
klinkt als probleem met die zwaar gevulde kies. Beginnend stadium van problemen is vaak op foto's ook niet te zien, en bij grote vullingen de oorzaak ervan ook niet.
Combinatie beeld foto en testjes zegt dan het meeste.
soms zien we dat het vaag begint maar bij langer aanhouden beter localiseerbaar is. testen met heel koud en warm zegt vaak al iets.
ma, 03/18/2019 - 10:32 Permalink