kronen jullie mening

Author:
lovelydayz
Posted:
do, 02/11/2016 - 12:03
Goedemiddag
Ik ben al sinds 21dec bezig om kronen te zetten nu heb k sinds n week m'n echte kronen maar k ben niet tevrede zie foto ze zijn groot breed en te lang en ze staan te ver na voren waardoor m'n hele uitstraling in m'n gezicht veranderd m'n tandarts zegt dat het natuurlijk is maar 't is totaal niet in de buurt van mijn eigen gebit zie foto
Mijn vraag is wat kan k het beste doen ik heb al gebelt voor een second opinion maar dat mag wettelijk gezien niet dus nu zit ik in dillemma help!!!!
Attach
Grappa

Het is moeilijk op een foto te beoordelen. Ook weet ik niet wat je met je tandarts hebt afgesproken. Heeft de tandarts een proefopstelling gemaakt of digitaal een foto je gebit bewerkt om het mogelijke resultaat te laten zien? Eerlijk gezegd is mijn eerste indruk ook dat de kronen er niet natuurlijk uitzien. Je opmerking van een tweede mening begrijp ik niet. Je mag namelijk altijd een tweede mening vragen aan een tandarts van jouw keuze. Er is geen enkele wet die je dat recht ontzegt. Er zijn wel gedragsregels voor tandartsen die het een tandarts die een tweede mening geeft niet toestaan je als patiënt aan te nemen. De gedachte daarachter is de tweede mening echt onafhankelijk te laten en niet te laten beïnvloeden door andere belangen. Mijn advies ismom met de tandarts in gesprek te gaan en je ontevredenheid uitbte leggen. Kom je er niet uut vraag dan je dossier op en vraag elders een tweede mening.
do, 02/11/2016 - 17:47 Permalink
Grappa

Als antwoord op door Ortholimburg

Ortholimburg is heel duidelijk in zijn/haar oordeel en terecht denk ik. Maar wat moet je er dan verder mee? Je zult de patiënt maar zijn.
Tweede mening, tandarts die het gemaakt heeft laten weten dat je ontevreden bent en vooral niet betalen denk ik, dan loopt men iets harder. De kronen zullen wel definitief gecementeerd zijn en dan zal alles opnieuw moeten. Het tandvlees ziet er ook niet heel rustig uit dus de vorm en randaansluiting van de kronen al ook wel een probleem opleveren lijkt mij.
Snel dus een tweede mening of maak gebruik van het aanbod van Lieneke om een tweede mening te organiseren.
ma, 02/15/2016 - 08:49 Permalink