HELP! Pijn en druk verhemelte en kaakspieren!!

Author:
Gauthier 1234
Posted:
ma, 12/05/2016 - 13:15
Dag mensen van dit forum,

Mijn naam is Gauthier. Ik heb al een lange tijd last van pijn in het aangezicht. 2 jaar geleden constateerde de dokter bij mij een sinusinfectie waardoor ik na een poosje hieraan ben geopereerd. Ik voelde constant een drukkend gevoel tussen mijn neus en verhemelte. Ik vermoed dus dat ik waarschijnlijk geen sinusitis had en de operatie dus geen nut had. De problemen die ik vandaag heb zijn:

*een drukkend gevoel op mijn verhemelte
*bij het bewegen van mijn onderkaak kan ik de druk beter voelen en wat verplaatsen
*moeite met het sluiten van mijn kaak, bij het sluiten gaat de druk verminderen maar heb al snel de neiging om mijn kaken terug te openen
*pijn aan mijn linker kauwspier als ik er op druk; alsof ik een verrekking heb aan die spier
*soms veel pijn aan verhemelte tijdens mijn eerste maaltijd van de dag
*tinteling op mijn tanden

Ik ben gisteren naar de tandarts geweest en die vertelde mij dat mijn wijsheidstanden niet getrokken moeten worden. De tandarts vertelde mij dat het iets te maken heeft met mijn kaken en hij stuurde mij door naar een chiropractor waarvoor ik nog een afspraak moet maken. Een bijholteonsteking is het ook niet want ik ben hiervoor naar KNO professor geweest in gent en op de foto's was er niets te zien. Ik ben wat ten einde raad omdat ik deze klachten al een lange tijd heb. Moest er iemand een verklaring hebben voor deze klachten gelieve te reageren het zou een wereld van verschil kunnen betekenen voor mij.

Alvast bedankt!