Erge napijn wortelkanaalbehandeling HELP!

Author:
Lorenzo1994
Posted:
za, 05/28/2011 - 13:37
Hallo,

Ik had dinsdag 10 mei een voorbehandeling van de wortelkanaalbehandeling gehad, me zenuwen schoongemaakt het zogenoemde medicijntje erin noodvulling erop geen enkele pijn gehad! Afgelopen donderdag (26mei) moest ik terug voor de definitieve behandeling, de zenuwen opvullen en kies weer opbouwen. Toen de behandeling klaar was had ik geen enkele last maar gisteren (27mei) begon de pijn echt heel erg het is een kloppende en stekende pijn net alsof er een balletje onder mijn tandvlees zit en dat er de hele tijd met een scherp object in mijn tandvlees word gedrukt. Afgelopen nacht kon ik er zelfs niet van slapen! Heb al paracetamol 500mg ingenomen 6-8 per dag maar dat verminderd het totaal niet! Ook is mijn tandvlees rondom de tand kapot door de klem die om mijn tand heen zat. Hoelang houd deze pijn aan en wat kan ik er tegen doen?! Deze pijn is echt niet meer te houden!

Graag een serieuze reactie!

Groetjes,
Lorenzo
Illuminus

Is vrij normaal...napijn duurt tussen de 3-5 dagen en kan behoorlijk heftig zijn bij de een...terwijl een ander nergens last van heeft.

Enige remedie is onderdrukken met pijnstillers....als paracetamol niet afdoende is overstappen op ubuprofen of naproxen. AB heeft weinig zin omdat tegen de tijd dat dat iets doet de pijn uit zichzelf al weer gezakt is.

Mochten de klachten verhevigen in de tijd of zwellingen gaan vertonen dan retour naar de tandarts om het te laten beoordelen.

Overigens serieus de zoekfunctie gebruiken had je in no time dit (overigens serieuze) antwoord opgeleverd......

Sterkte
za, 05/28/2011 - 15:05 Permalink
Lorenzo1994

Weet wat er aan de hand is!

Er zit een afgebroken vijl in het einde van mijn zenuw, verder zit er ook een goede ontsteking in heb nu medicijnen gekregen
Profen 600 en Antibiotica kuur van 10 dagen verder mag ik er ook 500mg paracetamol innemen nu is het al minder! Moet maandag met mijn tandarts contact opnemen en die moet mij verder sturen naar een specialist!

Heel fijn dus allemaal en als het erover gaat ben ik al een held op sokken wat de tandarts betreft!
za, 05/28/2011 - 19:16 Permalink
Lorenzo1994

De medicijnen helpen totaal NIET!
Na de eerste keer de medicijnen ingenomen te helpen helemaal top, nu vannacht geen oog dicht gedaan.
De pijn is heviger geworden en me kaak is opgezwollen!

Ik heb vannacht niet meer als 3uur slaap gehad!
Kan iemand me helpen of moet ik direct een afspraak maken met een tandarts want ik hou dit NIET meer vol!

HELP AUB
zo, 05/29/2011 - 06:47 Permalink
eliseMG

onmiddelijk teruggaan,na morgen heb je ook nog eens 4 weekend dagen,ik zou de kies laten trekken,echt waar,als dat stukje er nog in zit,heb ik persoonlijk er geen vertrouwen in,je kunt toch niet met zulke helse pijnen blijven lopen,dan hadden de pijnstillers/kuur allang iets moeten doen...sterkte
di, 05/31/2011 - 16:15 Permalink